Bij de constellaties van de witte stof van de grote hersenen, die psychisch als zogenaamde megalomanie (grootheidswaan) doorgaat, moeten we een heel nieuw begrip van de constellatie leren.
De definitie luidt, dat de biologische zin aan het einde van de pcl-fase ligt:

Een constellatie is er, als er op verschillende hemisferen van de witte stof SBSen in eender welke fase zijn, ca-fase of pcl-fase met inbegrip van de epileptoide/epileptische (bij spieren) crisis.

Door deze geniale maatregel van de natuur trekt de patiënt zich als het ware "aan de haren uit het drijfzand".
Daarvoor is er een zogenaamde megalomanie, een ossare en motorische grootheidswaan, bij wederzijdse betroffenheid van de witte stof van de grote hersenen voor de dwarsgestreepte spieren. Natuurlijk ook skelet, eierstokken, testikels en glomeri van de nieren vanaf het DHS tot het einde van het SBS, in zoverre tot dan ook de andere zijde een SBS heeft, elk met een bijzondere soort van megalomanie!

De biologische zin van de constellatie richt zich blijkbaar naar de Biologische Zin van de organen die vanuit de witte stof worden gestuurd, die uiteindelijk aan het einde van de genezings- of herstellingsfase ligt. We zouden misschien moeten zeggen: de biologische zin is bij deze organen pas aan het einde van de pcl-fase vervult, hij omvat echter het gehele SBS.
Logischerwijze zien we de megalomanie ook voor de gehele duur, waarin de twee SBSen op verschillende hemisferen gelijktijdig bestaan, om het even, of ze in de ca-fase of in de pcl-fase zijn.

Constellatie van de witte stof

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)