In samenwerking met Helmut Pilhar, de enigste door dr. Hamer geauthoriseerde docent in de Germansche Heilkunde - theorie, is een nederlandstalig lesprogramma opgezet.

Met zijn meer dan 25 jaar professionele ervaring in het geven van voordrachten en seminars over de Germanische en even zo lange directe contact met dr. Hamer, maakt Helmut tot diegene die het beste in staat is om de Germanische juist en onvervalst aan anderen te kunnen doorgeven.

Was dr. Hamer als ontdekker en arts voor vele geïnteresserden in de Germanische te medisch-technisch, Helmut heeft dit werkelijk geniaal laagdrempelig kunnen maken en daarmee voor iedereen toegankelijk.

Op zijn website Germanische-Heilkunde.at kan men aan de hand van lesvideo's, luisterboeken en eBooks zich verder verdiepen in de principes van de Germanische Heilkunde.

Al het lesmateriaal zal stap voor stap in de nederlandse taal beschikbaar worden.

 

Het lesmateriaal is opgedeeld in drie groepen:

  • Basisprincipes
  • Speciaalprogramma's
  • Psychoses

Basisprincipes

In de serie basisprincipes die bestaat uit ca. 17 modules wordt er gedetailleerd ingegaan op de verschillende wetmatigheden binnen de Germanische.

Speciaalprogramma's

In deze serie die bestaat uit bijna 40 modules (die in de toekomst nog verder uitgebreid zal worden) behandelt Helmut specifieke organen en ziektebeelden. Dit wordt gedaan aan de hand van vele praktijkvoorbeelden die de Biologische Taal nog eens verduidelijken.

Voor deze modules wordt een zekere basiskennis van de Germanische vooropgesteld, maar u kunt zich dmv de vrij beschikbare video "Waarom gaat het? De Rode Draad!" al aardig inwerken.

Psychoses

Deze serie bestaat uit 8 modules en deze modules leggen zich meer toe op het psychisch aandeel van de Zinvolle Biologische Speciaalprogramma's. Dr. Hamer zelf noemde deze principes "de hogere wiskunde van de Natuur".

Hoewel zeer complex en voor de meesten onder ons zal het niet een snelcursus worden, desondanks ongelofelijk boeiend en diepgaand. Al je de mens (en daarmee jezelf) beter wilt leren begrijpen, dan is deze informatie onontbeerlijk.

Vraag & antwoord webinars

Aansluitend op de studie worden er online webinars georganiseerd, waarin de 'studenten' hun vragen kunnen stellen.

Doelstelling

Dit lesmateriaal is voor zo een breed mogelijk publiek gedacht. Bent u alleen maar geïnteresseerd in de Biologische Programma's van een bepaald orgaan, dan kunt u zich daar specifiek in verdiepen dmv het betreffende SBS-lesmateriaal.

Wilt u in de toekomst voorlichten of presentaties geven over de Germanische, dan kunt u na de studie en een klein examen een certificaat van Helmut ontvangen, daarmee u uw bezoekers kunt aantonen, dat u voldoende kennis bezit om dit verantwoord te kunnen doen. Ook kan er dan eventueel presentatiemateriaal worden verzorgt.

Zou u graag therapeut in de Germanische Heilkunde willen worden, dan is dit de theoretische vooropleiding tot de later op te zetten praktijkopleiding. Let wel, Germanische therapeut wil zeggen, dat u een gedegen medische kennis dient te hebben zoals anatomie en fysiologie.
Deze opleiding kan pas starten als de Germanische niet meer wordt bestreden en de arts/therapeut aan het bed van de patiënt kan worden opgeleid.

Shop

Kijkt u voor de reeds beschikbare modules op de site van Germanische-Heilkunde.nl.

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)