Een presentatie over de Germaanse naar aanleiding van het Coronavirus.

Tekst van de presentatie:

Welkom bij deze presentatie van de Germaanse over het coronavirus.

Het virus houdt momenteel letterlijk de hele samenleving in zijn greep.
Ik zal in deze presentatie de huidige situatie gebruiken om u de Germaanse uit te leggen.

Sinds 16 maart zijn we allemaal beperkt in onze bewegingsvrijheid, om het even of we dit vrijwillig volgen of niet. Een feit is dat momenteel alles door angst wordt gestuurd. Angst voor een onzichtbare vijand.
Er is een sterke ‘stress’ bij de mensen waar te nemen. Deze wordt mede veroorzaakt door de volgende gedachten:

 • Als ik maar niet besmet raak;
 • Als ik maar niemand aansteek als ik het zou hebben;
 • Als maar niemand mijn familie en geliefden aansteekt;
 • Als er maar niemand die ik ken aan het virus sterft.

Verder zijn er door de ‘lockdown’ de volgende ‘stressfactoren’:

 • Hoe zal het economisch verder gaan?
 • Zal het bedrijf waar ik voor werk of mijn eigen bedrijf overleven?
 • Kom ik nog wel uit met mijn geld?
 • En niet te vergeten: ik voel mij opgesloten!

Diegene die zich wat meer in het gebeuren hebben verdiept, ontdekten dat veel van wat er in de media over het virus wordt verspreid niet klopt. Ze menen dat er een andere agenda achter steekt. Zij hebben mogelijk nog meer stressfactoren, zoals:

 • Wat hebben ze met ons voor?
 • Hoe is het mogelijk dat mensen hier intuinen!
 • Hoe is dit te stoppen?
 • De wereld lijkt wel gestoord. Ben ik hier aan overgeleverd?

Al deze stressfactoren zijn voor de mensen reële zaken.

Zo zijn er ook een aantal onbewuste factoren, zoals:

 • Elkaar niet meer (mogen) aanraken
 • Zich geïsoleerd voelen
 • Elkaar niet vertrouwen, zelfs wantrouwen
 • Niet weten wat de toekomst gaat brengen

U merkt zelf waarschijnlijk wel, dat sommige factoren u aanspreken en andere niet. Maar een aantal zullen zeker herkenbaar voor u zijn.

Ook zult U factoren hebben bemerkt die ik hier niet heb genoemd.

Wat ik hier stressfactoren heb genoemd, worden in de germaanse aangeduid als biologisch conflicten, waarbij elke stressfactor of biologisch conflict zijn eigen conflictinhoud heeft.

Om als Biologisch Conflict in te kunnen slaan, dient de start van de stressfactor aan 3 voorwaarden te voldoen:

 1. Het dient hoog-accuut dramatisch te zijn;
 2. Het overvalt je, je hebt je er niet op kunnen voorbereiden
 3. Je voelt je in de situatie geïsoleerd. Het betreft jou en je merkt dat je het niet van je af kan zetten.

Dit alles is begonnen rond 15 maart met het begin van de lockdown. Dit kwam voor de meeste mensen onverwachts, heeft een enorme impact op het leven en de isolatie is tot op heden nog sterk voelbaar.

Je zou dus kunnen stellen, dat de factoren die je aanspreken als Biologische Conflicten omstreeks die periode bij je zijn ingeslagen. Wat dit inhoudt zal ik je in een schema uitleggen.

programmaverloop

Als we in een gezonde toestand zijn, dan hebben we een natuurlijk dag/nacht ritme van waken en slapen.

Als er een Biologisch Conflict in je systeem slaat, dan verandert de stofwisseling van je lichaam naar een voortdurende activiteit. Dit is wat je als verhoogde stress waarneemt. ‘s Nachts kan je de slaap minder goed vatten en je slaapt minder diep.

Vanaf het moment van de inslag wordt er conflictmassa opgebouwd om energie vrij te maken om tot een oplossing van het conflict te komen. Deze conflictmassa wordt bepaald door de duur van de activiteit en de intensiteit waarmee het conflict wordt beleefd. In deze fase vind er ook een psychische en fysieke verandering plaats om tot een oplossing van het conflict te komen. Deze veranderingen worden bepaald door de conflictinhoud.

Komt het tot een oplossing van het conflict, dan volgt er automatisch een periode van herstel. De fysieke verandering die in de actieve fase heeft plaatsgevonden, wordt hersteld met behulp van koorts, zwelling, pijn en vermoeidheid. Men noemt dit de genezingsfase. Aan het einde van de herstelfase keert men weer terug in het natuurlijke dag/nacht-ritme. De conflictmassa die in de actieve fase is opgebouwd, wordt in deze fase afgebouwd. Des de langer en intenser de actieve fase is geweest, des de langer en zwaarder zal de genezingsfase zijn. (Een vuistregel is, dat de genezingsfase net zo lang duurt als de actieve fase.)

Dit verloop wordt het Hamers Kompas genoemd en geeft het systematische verloop van alle ziektes of ‘Zinvolle Biologische Speciaalprogramma’s van de Natuur’ weer.

Het hier omschreven proces heeft een biologische zin. Het geeft een psychische en fysieke verandering om tot een oplossing van het conflict te komen. Zouden we in een natuurlijke omgeving leven waar dit proces volledig tot zijn recht komt, dan zou dit biologisch conflict spoedig tot een oplossing komen.

Echter in onze samenleving en in het bijzonder in deze situatie ligt de oplossing volledig in handen van anderen.

Laten we volgens het schema nog eens kijken hoe het verloop met het coronavirus is.

De meeste inslagen waren rond 15 maart.

De conflictduur is nu al meer dan een maand en de intensiteit is hoog. Bij de meeste mensen zijn er meerdere van deze processen gelijktijdig actief.

Over een mogelijke oplossing/einde van de situatie worden we in het ongewisse gelaten, wat de conflictactiviteit alleen maar verhoogd.

Maar wat zou er gebeuren als bv. morgen de lockdown wordt opgeheven?

Voor velen zullen het merendeel van hun conflicten dan niet meer van toepassing zijn en deze zullen in oplossing gaan met gevolg een genezingsfase met de bij de conflicten behorende symptomen.

Gezien de vele mensen die wereldwijd in een lockdown zitten is er rekening mee te houden dat naar alle waarschijnlijkheid miljoenen mensen in deze genezingsfase gaan komen. Dit kan lijken op de uitbraak van een nieuwe pandemie en opnieuw paniek veroorzaken. Zonder de kennis van de Germaanse is er ook geen enkele reden om aan te nemen dat dit niet zo zou zijn.

Het is nu aan U om te geloven wat u wilt.

Als laatste wil ik u nog kennis laten maken met de 4e biologische natuurwet van de Germaanse.

Zoals aangegeven treden de ons bekende ziekten op in de herstelfase van ‘Het Zinvolle Biologische Speciaalprogramma der Natuur’ met als algemene symptomen koorts, zwelling, pijn en vermoeidheid.

Onderzoekers hebben vastgesteld, dat bij de meeste van deze processen schimmels en bacteriën aanwezig waren en men heeft aangenomen dat zij de veroorzakers van de symptomen waren.

Echter vanuit dit schema gezien kan deze veronderstelling geen stand houden. De microben worden actief NA de oplossing van het conflict en moeten daarmee door het organisme worden gestuurd dan wel geactiveerd. Dr. Hamer heeft ontdekt dat deze microben in de genezingsfase taken uitvoeren die het lichaam zelf niet kan. Daarmee zijn het onze helpers en niet onze vijanden.

onto microb

Er is zelfs een door ontwikkeling bepaalde samenhang tussen de groepen microben en de hersendelen.

We kennen als eerste groep de oude hersenen, bestaande uit de hersenstam en de kleine hersenen.

De tweede groep bestaat uit de grote hersenen, opgebouwd uit de witte stof en de cortex.

De oudste microben, de schimmels en schimmelbacteriën ondersteunen de biologische programma’s die vanuit de oude hersenen worden gestuurd.

De evolutionair jongere microben, de bacteriën ondersteunen de processen gestuurd vanuit de witte stof van de grote hersenen.

De hersenschors of cortex van de grote hersenen werkt zonder microben, maar maakt lichaamseigen stoffen aan die in de academische geneeskunde antistoffen worden genoemd. Dit zijn de stoffen waarop zij de aanwezigheid van virussen menen vast te stellen.

Echter, wat het virus ook mag zijn, ook zij zou actief worden in de herstelfase van het biologische proces en moet daardoor worden aangestuurd door het organisme zelf. Dit staat in schrille tegenstelling tot de veronderstellingen van de academische geneeskunde.

Blijkbaar is er helemaal geen virus nodig om de ziekteverschijnselen te veroorzaken, want het verloop is een onderdeel van de Biologische Zinvolle Programma’s in ons systeem. Alle epidemieën in ons verleden zijn volgens dit schema verlopen.

Het is niet aan mij om u te overtuigen van de juistheid van de Germaanse.

Net zo min is het aan mij om u uw geloof in de academische geneeskunde te ontnemen.

Het is aan uw gezond verstand om hier zelf het juiste uit te halen.

Dit is geen volledige presentatie over de Germaanse en is met opzet simpel gehouden om u het grote beeld duidelijk te maken.

Mocht u geboeid zijn geraakt door deze informatie, kijkt u dan op germaansegeneeskunde.info voor meer informatie over de biologische natuurwetten.

Op ons forum op friendica.vrije-mens.org kunt u ons volgen en uw vragen kwijt.

Verdiep u in wetenschap, zodat u antwoord kunt geven op uw eigen vragen.

Bedankt voor uw aandacht en deelt u deze video met anderen.

Pin It
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 100% (1 stem)

U heeft geen toegang tot deze inhoud. Meld u aan met uw gebruikersnaam om de inhoud te zien.