Genezingsfase, die met de conflictolyse begint en met de renomalisering of normotonie eindigt. Op het dieptepunt van deze vagotone pcl-fase, ook continu-nacht-fase genoemd, vinden we steeds de epileptische / epileptoïde crisis.


Cerebraal: Oplossing van de scherpe schietschijfconfiguratie van de Hamerse Haard uit de ca-fase met behulp van de vorming van oedeem (oedeem-ringen, intra- en perifocaal oedeem van de HH)
Psychisch: Het conflict is geen thema meer.
Organisch: Door de grote hersenen gestuurde corticale en mesodermale organen = genezingsgroei.
Door de oude hersenen gestuurde organen (hersenstam- en kleine hersenen gestuurd):
Tumorafbouw door microben (indien ze reeds op het tijdstip van het DHS aanwezig waren).

Alle microben, die we kennen, werken zonder uitzondering in deze pcl-fase, niet eerder en niet later. Dat betekent dat indien de passende microben, bijvoorbeeld de tbc-zuurvaste staafjes, tijdens de pcl-fase niet in ons lichaam aanwezig waren, de tumor blijft zonder te worden afgebouwd. Tbc-mycobacteriën, die na de pcl-fase in ons lichaam komen, werken niet meer in op het bestaande carcinoom. Ze kunnen ons nog wel bij een later, nieuw carcinoom van dienst zijn. Daarbij worden dan echter de oudere, al langer bestaande carcinomen niet meer "onder handen genomen" (ter genezing). De mycobacteriën vermeerderen zich, gelijk met de bijbehorende tumoren, in de ca-fase.

Epileptische of epileptoïde crisis

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)