Het principe van homoseksualiteit:
In de wolfsroedel is er één chefwolf. Alle andere mannelijke wolven zijn homo, dat wil zeggen, door de chef verslagen, ook de geconstelleerde wolven.
Naast de van de chef of vader verslagen ("chef-homo" of "vader-homo") zijn er echter ook wolven, die door de alfa-wolvin of moeder verslagen zijn (zogenaamde "moeder-homo"=oedipaal).


Deze homo-aanhankelijkheid en gehoorzaamheid heeft een andere kwaliteit dan de liefde van elk dier of mens tot zijn moeder. Homo betekent, dat de verslagen wolf bijvoorbeeld niet bij elke gelegenheid probeert, zich op de overwinnaar te wreken, maar hem levenslang vereert en voor hem "door het vuur" zou gaan. Hetzelfde geldt voor de mensen en voor de oedipus (="moeder-homo"). Dat is het biologische geheim van het goed functioneren van de roedel en de grote families bij de mensen.
Bij testosteronafname of het bijna volledig ontbreken ervan door actieve verliesconflicten spreekt men, zonder territoriumconflicten, van aseksualiteit, terwijl ook bij het actieve territoriumconflict regelmatig testosteronafname wordt gevonden. In dat geval spreekt men echter van homoseksualiteit.

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)