De Germaanse wordt ook wel gezien als de geneeskunde van de vrijheid. De angst voor ziektes verdwijnt en de duistere daders van een geheime beweging worden zichtbaar. Men kan daardoor beter op situaties anticiperen.
Met het woord geneeskunde heb ik zo mijn problemen. De reguliere geneeskunde wordt ons als wetenschap verkocht, hoewel ze eigenlijk een zwarte religie is. Ik zie de Germaanse ook niet als geneeskunde, maar als de kennis van het leven.

Maar wat is uiteindelijk een geneeskunde van de vrijheid als we sinds onze geboorte vastgekluisterd zijn aan een systeem dat ons tot slavernij dwingt en ons uiteindelijk wil ombrengen? Onze geboorteakte wordt door de staat gebruikt als onderpand om ons vervolgens uit te buiten en onze mensenrechten te schenden.
Dr. Hamer heeft ook altijd gezegd, dat we een vrije Staat nodig hebben om de Germaanse tot ontplooiing te laten komen. In onze huidige maatschappij probeert men De Germaanse te verbuigen en te integreren, zodat er uiteindelijk niets meer van over blijft.

logo vrije mensDaarom hebben we de Vereniging Vrije Mens (www.vrije-mens.org) opgericht. Met de website willen we duidelijk maken, dat het niet alleen om medische gezondheid gaat, maar dat we op alle fronten onderdrukt en mis-leid worden. Dit is een directe schending van onze onvervreemdbare en fundamentele mensenrechten.

 Op ons forum Diaspora* Vrije-Mens.org kan deze informatie onderling worden gedeeld.

 

volkstribunaal logoHieruit is weer de beweging Volkstribunaal der Lage Landen ontstaan, waarin getoond wordt hoe we op een menselijke wijze kunnen rechtspreken. Op deze site staat de veroordeling van o.a. Mark Rutte door een 25-koppige volksjury voor het schenden van onze rechten.

 

 

 

Pin It
4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 95% (2 stemmen)