Het Coronavirus deel 2

Het Coronavirus deel 2
mail
   
  Nieuwsbrief 05 juni 2023  
 
 

Deze email is verzonden aan met het emailadres , omdat u zich heeft opegeven voor (één van) onze nieuwsbrieven. Schrijf je uit.

Beste ,

aanstaande dinsdag om 20 uur is er een vervolg (herkansing) op de conferentie van afgelopen week. Kijk voor meer info en aanmelding op https://friendica.vrije-mens.org/profile/germaanse_geneeskunde

De functie van de nieuwsbrief is verplaatst naar ons forum op

https://Friendica.Vrije-Mens.org/profile/germaanse_geneeskunde.

Dit is de laatste nieuwsbrief via de email verdeler.

Als op de hoogte wil blijven/worden maak een volgverzoek met de volgende link: https://friendica.vrije-mens.org/dfrn_request/germaanse_geneeskunde

Heb je nog geen account op één van de gedecentraliseerde sociale netwerken, maak er dan een aan op een netwerk van je keuze.

Dit zijn Friendica, Diaspora*, Mastodon, GNUSocial ea.

Deze sociale netwerken zijn goede alternatieven voor Facebook, omdat ze gedecentraliseerd werken. Elke node of toegangspunt (onze is Friendica.vrije-mens.org) is een kleine onfhankelijke server die aan het grote netwerk is gekoppeld. Er bestaat geen centrale server van waaruit alles wordt gestuurd. Er worden geen gebruikersanalyses gemaakt en er is geen reclame (tenzij door de individuele node ingesteld). Je hebt met je gebruikersnaam toegang tot de informatie op het hele netwerk en je kan posten op het lokale of globale netwerk. De software is Open Broncode en wordt onderhouden door vrijwilligers.

Ook al heb je je reeds ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan raad ik je aan om je ook bij de groep voor de Germaanse op Friendica aan te melden/volgen. De oude mailinglijst zal niet meer worden gebruikt.

Je kan ook een RSS Feed of Atom Feed instellen. Hiervoor heb je geen account nodig. De link voor de Feed kan je vinden onder de Volg-knop op de pagina van de Germaanse op Friendica. Het beste Google je even om voor jou/jouw systeem de beste oplossing te vinden. Nadat je dit hebt ingesteld ontvang je automatisch updates.

Mijn besluit om met de mailinglijst te stoppen ligt mede in het feit dat de grote mailproviders en vooral Microsoft (Hotmail.com, Live.com, Outlook.com, msn.com, passport.net) spamfilters hebben ingesteld, waarbij kleine providers (zoals ik) worden uitgesloten. De aflevering van email is vandaag de dag willekeurig en het is na elke mailing een hele klus om alle ongeldige adressen uit het bestand te verwijderen.

Met vriendelijke groet,

casper gudf rutten
Germaanse Geneeskunde

Germaanse op Friendica.Vrije-Mens.org

 
--
  https://GermaanseGeneeskunde.info | Contactmessage  
--