Het coronavirus volgens de Germaanse

Het coronavirus volgens de Germaanse
mail
   
  Nieuwsbrief 02 oktober 2023  
 
 

Deze email is verzonden aan met het emailadres , omdat u zich heeft opegeven voor (één van) onze nieuwsbrieven. Ga naar de site om je aanmelding te wijzigen of schrijf je uit.

Beste ,

ik heb een video conferentie server opgezet en wil het coronavirus aangrijpen om een test uit te voeren.

Op dinsdag 17 maart as om 20 uur zal ik 'online' zijn om met geïnteresseerden over bovengenoemd thema inzichten uit te wisselen. Dit zal interactief zijn. Aanmelden of registreren is niet noodzakelijk. Gewoon op de link https://conferentie.vrije-mens.org/germaanse klikken.

Op onze Friendica.Vrije-Mens.org server is een groep aangemaakt, waar toekomstige 'conferenties' zullen worden aangekondigd. Heb je een Friendica, Diaspora of ander account van een gedecentraliseerd netwerk, meld je dan aan bij de groep om op de hoogte te blijven. Heb je geen account, maak er dan een aan bij een netwerk van je keuze.

Je kan bij het evenement in de Germaanse groep aangeven of je van plan om bent deel te nemen.

Het medium Email wordt steeds onbetrouwbaarder, omdat grote providers zoals Google en Microsoft (hotmail) weigeren om aan te geven waarop hun spamfilters zijn ingesteld. Kleine mailservers zoals de mijne worden daarbij per definitie als onbetrouwbaar geclasificeerd.

Met vriendelijke groet,

casper gudf rutten
Germaanse Geneeskunde

Germaanse op Friendica.Vrije-Mens.org

 
--
  https://GermaanseGeneeskunde.info | Contact message  
--