Nieuwsbrief van 1 mei 2022

Nieuwsbrief van 1 mei 2022

‍ 

‍Deze email is verzonden aan het emailadres , omdat u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief. Afmelden of uw inschrijving bewerken ‍.

 

Beste ,

de vertaling van de modules verloopt gestaag. We hopen over 2 maanden daarmee klaar te zijn. Dan weer even tijd voor wat anders.

 

Er is weer een aanvullingspakket met 8 nieuwe modules:

  • Buitenste huid deel 1 + 2
  • Bind- en vetweefsel
  • Bloed- en lymfevaten en -klieren en de milt
  • Periost of botvlies
  • Leukemie
  • Musculatuur deel 1 + 2

 

De helft van de modules zijn al klaar, dus we gaan snel. Vooral de modules buitenste huid geven een goede indruk wat een Biologisch Conflict nu eigenlijk is. Het scheidingsconflict is in de natuur een catastrofe. En dat is waar we in de seconde van het DHS mee reageren. Zeer-accuut dramatisch, isolatief beleefd en op het verkeerde been gezet.

 

De 5 podcasts met Niels Lunsing van DeNieuweTijd zijn ook allemaal gepubliceerd en te bekijken vanaf het blog van de website.

 

De kwaliteit bij de deelnemers op het Telegram forum stijgt. Veel vragen op het forum kunnen al door medestudenten juist worden beantwoord. We hopen natuurlijk dat dit mede komt door de opleiding Basisprincipes!

Steeds meer mensen ontdekken ook, dat zonder verdiepende studie het niet zo eenvoudig is om de Germanische te begrijpen. Veel van de ons aangeleerde patronen en overtuigingen dienen we nog los te laten. Met de studie gaat dit dan versneld.

 

Er worden op het Telegram forum ook spontaan groepen gevormd die elkaar live willen treffen om kennis uit te wisselen. Bezoek onze groep en vraag even na of kijk in de geschiedenis.

Met vriendelijke groet,

 

tonia en casper

Germanische Heilkunde

‍Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen »  uitschrijven ‍