Nieuwsbrief van 10 april 2022

Nieuwsbrief van 10 april 2022

‍ 

‍Deze email is verzonden aan het emailadres , omdat u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief. Afmelden of uw inschrijving bewerken ‍.

 

Beste ,

met deze nieuwsbrief brengen we u weer op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Podcasts

Casper heeft een aantal podcasts (internet radiouitzendingen) opgenomen. Dit zijn 5 delen die elk een Biologische Natuurwet behandelen. Tot op heden zijn er twee gepubliceerd en zal de komende weken de rest volgen. De link naar de eerste podcast is op Germanische-Heilkunde.at te zien. Een mooie gelegenheid om mensen in uw omgeving kennis te laten maken met de Germanische! Ook is er een live uitzending van Radio Gletsjer gepost op het blog van de website.

 

Opleiding

Nog even voor alle duidelijkheid. Als u nu het pakket basisprincipes of totaalpakket koopt, dan heeft u levenslang toegang tot de bijbehorende opleiding. U kunt nu dus al de modules aanschaffen en daarmee bekijken. U kunt dan nu ook al alle live webinars volgen. En volgend jaar kunt u dan weer bij het begin aanvangen. Zonder extra kosten. Volgend jaar zal ook de vervolgopleiding Speciaalprogramma's starten, maar daarvoor moet u succesvol de Basisprincipes hebben afgesloten.

 

Modules

Er zijn weer de nodige SBS-lesmodules de laatste tijd gepubliceerd. Ga naar onze shop om het volledig aanbod te bekijken.

 

Productpakketten

Het totaal- en SBSpakket is nu volledig te bestellen. We hebben nog zo'n 14 modules te gaan, maar deze zullen dan na aanschaf automatisch aan de verzameling worden toegevoegd. In totaal zijn het 59 mudules met meer dan 100 uur aan informatief lesmateriaal. De DVD's zullen nog steeds met aanvullingspakketten van 4 stuks worden uitgegeven totdat alle modules vertaald zijn.

 

Live Vraag & Antwoord

Helmut heeft herhaaldelijk korte clipjes van 20 tot 30 minuten gemaakt met studenten in de Germanische. We willen kijken of we iets vergelijkbaars kunnen doen. Als u vragen heeft aan Tonia of mij en u bent bereid om deze in een videochat te stellen, zodat we het op de website kunnen publiceren, stuur ons dan een mail of neem contact met ons op via ons Telegram kanaal.

Met vriendelijke groet,

 

tonia en casper

Germanische Heilkunde

‍Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen »  uitschrijven ‍