Nieuwsbrief 6 maart 2022

Nieuwsbrief 6 maart 2022

‍ 

‍Deze email is verzonden aan het emailadres , omdat u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief. Afmelden of uw inschrijving bewerken ‍.

 

Beste ,

met deze nieuwsbrief ontvangt u weer de laatste nieuwtjes.

 

De 8 modules van het aanvullingspakket zijn klaar, met de laatste modules longen en maag + slokdarm. Voor het volgende pakket zijn de modules urinewegen, hypofyse + schildklier, strottenhoofd, darm, kraakbeen + pezen, migraine + non-Hodgkin, neus en nierparenchym aan de beurt. Met dit pakket krijgt u 20% korting op de losse modules. Als u dit pakket aanschaft, dan krijgt u de modules die vertaald zijn automatisch bij u verzameling op het moment dat ze worden gepubliceerd. Deze nieuwe modules bevinden zich ook automatisch in het totaal- en SBS-pakket.

 

Ook de DVD-collectie is weer uitgebreid met 4 modules. Het totaalpakket telt nu 37 DVD's en de laaste 4 zijn weer als voordeelpakket te bestellen.

 

We hebben nu nog rond de 20 modules te gaan voor de vertaling. We hopen hiermee medio augustus klaar te zijn. Daarmee hebben we dan ook het lesmateriaal voor de vervolgopleiding begin volgend jaar klaar.

 

Het is in de Telegram groep al duidelijk te merken dat de opleiding zijn vruchten afwerpt. Ondanks het feit dat we nog maar bij de derde module zijn, stijgt het niveau van de vragen en ook de antwoorden die van de medestudenten zelf komen. Dat is uiteindelijk ons doel. Niet theroretiseren, maar praktisch biologisch denken en uiteindelijk handelen.

Natuurlijk stimuleert het ons ook bij de vertaling van de modules.

Met vriendelijke groet,

 

tonia en casper

Germanische Heilkunde

‍Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen »  uitschrijven ‍