Nieuwsbrief 12 februari 2022

Nieuwsbrief 12 februari 2022

‍ 

‍Deze email is verzonden aan het emailadres , omdat u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief. Afmelden of uw inschrijving bewerken ‍.

 

Beste ,

 

bijna halverwege de maand willen we u weer op de hoogte brengen van de vorderingen met het vertalen van de lesmodules. Deze maand zijn er al weer twee SBS lesmodules klaar, te weten mondgebied en lever. Bij het mondgebied komen o.a. de SBSen aanbod van de verschillende speekselklieren, het mondslijmvlies en het er onderliggend oude darmslijmvlies, met bekende ziektebeelden zoals spruw en bof. Bij de lesmodule lever worden o.a. de SBSen van de hepatitis, de geelzucht, het levercoma, de vetlever, het lever-ca, de leverzwelling uitvoerig beschreven. Dit alles ondersteunt zoals gebruikelijk met vele ervaringsberichten. Door de ervaringsberichten wordt u uit het psychologisch denken en in het biologisch denken gebracht. We zijn gewend om ons bewuste denken als de realiteit te betrachten, echter met de Germanische Heilkunde wordt ons duidelijk dat het ons onderbewuste is die ons stuurt. Aan de hand van de ervaringsberichten kunt u zich hiervan steeds meer bewust worden.

 

 

Ondertussen zijn we naast het vertalen ook druk bezig met de opleiding Basisprincipes. We kunnen ons verheugen op een groot aantal enthousiaste studenten, waarvan het aantal nog steeds groeit.

 

 

Het is het hele jaar door mogelijk om in te stappen bij de opleiding. Want ook al wordt volgend jaar de stof weer behandeld, het zal nooit hetzelfde zijn. De toegang tot de opleiding is voor de degene die minstens het basispakket in bezit heeft en dat is voor het leven. Uiteindelijk is de Germanische een levenslange studie. Bovendien staat alle informatie van de reeds gehouden modules op de website, zodat u op eigen gelegenheid nog eens na kunt kijken.

 

Geen extra kosten voor deelname aan de lessen en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

 


Met vriendelijke groet,

 

casper en tonia

Germanische Heilkunde

‍Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen »  uitschrijven ‍