Nieuwsbrief 29 januari 2022

Nieuwsbrief 29 januari 2022

‍ 

‍Deze email is verzonden aan het emailadres , omdat u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief. Afmelden of uw inschrijving bewerken ‍.

 

Beste ,

Nieuwe modules

Er zijn weer twee modules vertaald. Het Speciaalprogramma van het hart en het tweede deel van de zwangerschap. Deze laatste is eigenlijk geen SBS, maar bevat er wel veel.

Met het aanvullingspakket laatste bundels heeft u de laatste 8 modules (video + mp3 + PDF) inclusief deze twee voor een eenmalige aantrekkelijke prijs.

 

Opleiding

De opleiding basisprincipes die in januari is gestart, verloopt naar onze mening zeer succesvol. Het is altijd nog mogelijk om later in te stappen, omdat al het lesmateriaal via de lesmodules toegankelijk is. Bovendien wordt alles uit de eerste lessen later nog uitvoering herhaald. De lessen zijn voor het leven. Als je het allemaal te snel vind gaan, dan doe je het volgend jaar gewoon nog een keer, zonder extra kosten. Voor ons is het belangrijkste dat zo veel mogelijk mensen zich zo diepgaand mogelijk met de Germanische bezighouden. Alleen op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de kennis van de Germanische deze wereld nooit meer zal verlaten.

 

Affiliate

Ik wil nog even wijzen op ons affiliate programma. Momenteel is dit de enige manier, waarop we bekendheid kunnen geven aan de Germanische. Tevens motiveert het de mensen om zich verder in de materie te verdiepen, zodat ze het beter kunnen aanbevelen. Voor een extra zakcentje of een tweede inkomen, met onze 50% commissie is alles mogelijk. Als iemand een kanaal, website of achterban heeft, dan is het ook mogelijk om een interview op te nemen om de lesmodules te promoten. Heb je verder nog ideeën om de Germanische te promoten, laat het ons dan even weten.

Met vriendelijke groet,

 

tonia en casper

Germanische Heilkunde

‍Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen »  uitschrijven ‍