Nieuwsbrief 28 december 2021

Nieuwsbrief 28 december 2021

‍ 

‍Deze email is verzonden aan het emailadres , omdat u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief. Afmelden of uw inschrijving bewerken ‍.

 

Beste ,

met deze laatste nieuwsbrief van het jaar willen nog even een aantal zaken onder de aandacht brengen.

 

Ons prijsbeleid

Er blijkt nog wat onduidelijkheid te bestaan omtrent ons prijsbeleid. Onze insteek is, dat een ieder dezelfde aankoopmogelijkheden heeft. Mede omdat we nog in de vertalingsfase zitten die zeker nog tot het derde kwartaal van volgend jaar zal lopen, hebben we de aanvullingspakketten in het leven geroepen. Normaal is er op het totaalpakket van alle modules een korting van 20%. In de bundels is al een korting van 27% verrekend! Om een idee te geven: Als alle 59 lesmodules straks klaar zijn, dan zou de VOD+MP3+PDF-waarde €1.044,- zijn. Het totaalpakket zal rond de € 600,- worden, dus een aanzienlijke besparing!

De bestaande, trouwe studenten kunnen dus door deze uitbreidingspakketten ook van deze korting profiteren. We beperken echter de beschikbaarheid van elk uitbreidingspakket tot de daarop volgende uitgave, om het aanbod niet te onoverzichtelijk te maken. Dat wil dus zeggen dat men van deze 'aanbieding' gebruik kan maken zolang deze beschikbaar is.

Het huidige uitbreidingspakket met de laatste 8 bundels zal op 1 januari 2022 uit het aanbod worden genomen. De aanbieding van de serie psychoses die nu nog als uitbreidingspakket met 20% korting wordt aangeboden, zal vanaf dan met 15% korting worden aangeboden, net als alle andere series (Basisprincipes, SBSen). In de loop van januari zal dan het nieuwe 'upgrade'-pakket worden gepubliceerd met de volgende modules:

 • zwangerschap deel 2
 • oog
 • darm
 • hart
 • botten
 • lever
 • longen
 • maag + slokdarm

 Deze modules zullen de komende 2 maanden worden vertaald en als men het uitbreidingspakket heeft aangeschaft, dan worden deze automatisch aan uw persoonlijke collectie toegevoegd.

 

Voor de volledigheid: met de aanschaf van het totaalpakket kwalificeert u zich natuurlijk ook voor de opleiding basisprincipes en geniet u de volle korting. U komt evenals in aanmerking als u de modules van de basisprincipes allemaal los heeft aangeschaft.

 

Opleiding

Om zich te kwalificeren voor de opleiding basisprincipes is het voldoen om het volledige pakket basisprincipes te hebben. De opleiding houdt in:

 • toegang tot de lesmodules basisprincipes
 • toegang tot de 2-maandelijkse ondersteunende webinars en de opnames
 • toegang tot de vragenformulieren om uw opgedane kennis te toetsen
 • mogelijkheid tot vragen stellen
 • mogelijkheid om met een cerificaat af te sluiten. Dit is niet verplicht om het jaar daarop de aansluitende opleiding Speciaalprogramma's te volgen

 De opleiding duurt een jaar, maar de toegang is in principe levenslang. Dat wil zeggen dat u kunt besluiten om het jaar erop de basisprincipes nogmaals te doen en eventueel het jaar daarop weer. Dus voor iedereen in zijn eigen tempo en naar eigen kunnen.

Dit alles voor een startprijs van € 153,50 en onder auspiciën van de enigste geautoriseerde docent in de Germanische Heilkunde - theorie!

Ik denk dat we ons daarmee concurrentieloos maken. Voor ons is het belangrijk dat U het begrepen heeft!

Kijk voor meer informatie op https://germanische-heilkunde.at.

 

We wensen iedereen een goede jaarwisseling en gaan voor een Germanisch Rijk jaar.

Met vriendelijke groet,

 

tonia en casper

Germanische Heilkunde

‍Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen »  uitschrijven ‍