Nieuwsbrief 18 december 2021

Nieuwsbrief 18 december 2021

‍ 

‍Deze email is verzonden aan het emailadres , omdat u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief. Afmelden of uw inschrijving bewerken ‍.

 

Beste ,

de huidige upgrade-pakketten, dat wil zeggen de laatste 4 uitgebrachte DVD's en de laatste 8 uitgebrachte bundels van de basisprincipes zijn nog beschibaar tot het einde van het jaar. De DVD's worden alleen nog maar in komplete series geleverd (Basis, SBS, Psychosen en totaal). Zolang de SBSen nog niet allemaal vertaald zijn, zullen er voor de nieuwe uitgaves ook weer deze aanvullingspakketten worden aangeboden. Misschien een gelegenheid om uw DVD-verzameling aan te vullen.

 

Zijn er mensen die ervaring hebben met internet-adverteren op de Nederlandstalige markt? We willen wat meer bekendheid aan de Germanische geven, maar bij Google en Microsoft, de marktleiders hoeven we niet aan te kloppen. We geven ook liever de voorkeur aan kleinschaliger ondernemingen. Suggesties en ervaringen graag aan onderstaande email-adres.

 

Er zijn wat vragen binnengekomen over de komende opleiding. Er bleek onduidelijkheid te bestaan over de kosten. Voorwaarde voor deelname is minimaal de serie Basisprincipes op DVD of in bundels. Dat is dus slechts € 153,50 voor een komplete jaarlijkse opleiding met begeleiding! Een succesvolle afsluiting van de Basisprincipes is voorwaarde voor de daarop volgende opleiding Speciaalprogramma's en psychosen, die waarschijnlijk 2 jaar gaat duren.

Natuurlijk kan men de aangeboden studie-ondersteuning gebruiken om zich in zijn eigen tempo te verdiepen in de Germanische. Alle modules die men heeft, geven toegang tot de bijbehorende (opgenomen) webinars en de vragenlijsten.

Er is dus geen tijdsbeperking aan de studie. Indien u wenst, kunt u het jaar daarop weer opnieuw de basisprincipes volgen, zonder dat daar exra kosten bijkomen. Het is voor ons werkelijk belangrijk dat de Germanische voor iedereen toegankelijk is en men ook de juiste informatie krijgt, zoals de Duitsers zeggen Hamer-puur.

 

Onze admin heeft bij het maken van het 15 bundels pakket een fout gemaakt, waardoor er teveel modules op de persoonlijke module-pagina's verschenen. Dit hebben we gecorrigeerd. Ook zijn deze pagina's voor de komende opleiding aangepast. De modules zijn nu gegroepeerd en elke module heeft een eigen pagina gekregen. Hierdoor kunnen er ook kleine foutjes in de toewijzing zijn geslopen. Het verzoek is aan een ieder die modules heeft aangeschaft, om even te kijken of alles op de persoonlijke productpagina juist is toegewezen. Ook diegene die de DVD-serie Basisprincipes hebben aangeschaft kunnen controleren of ze toegang hebben tot de lesmodule-pagina's. Op deze pagina's komen straks de herhalingen en de vragenlijsten. Als u nog geen wachtwoord heeft, vraag er dan een aan met de link 'Wachtwoord vergeten?' op de login-pagina. De gebruikersnaam is uw email adres.

 

We wensen u prettige feestdagen en een goede zonnewende.

Met vriendelijke groet,

 

tonia en casper

Germanische Heilkunde

‍Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen »  uitschrijven ‍