Nieuwsbrief aankondiging opleiding begin 2022

Nieuwsbrief aankondiging opleiding begin 2022

‍ 

‍Deze email is verzonden aan het emailadres , omdat u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief. Afmelden of uw inschrijving bewerken ‍.

 

Beste ,

 

in deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van ons laatste grote nieuws. Komend jaar gaan we van start met de opleiding Germanische Heilkunde theorie, geautoriseerd door dr. Ryke Geerd Hamer.

 

De helft van alle lesmodules zijn nu vertaald, waaronder alle lesmodules van de basisprincipes.
We merken dat het voor veel mensen best moeilijk is om systematisch de stof van de lesmodules tot zich te nemen. En de Germanische Heilkunde is in eerste instantie een kwestie van studeren, weten welk weefsel hoe reageert in de conflictactieve fase en genezingsfase en wat er gebeurt tijdens een crisis. Ik vind het bere interessant en verbaas me al meer dan dertig jaar over de exactheid waarmee je in de Germanische voorspellingen in de toekomst kunt doen. Soms denken mensen dan dat je helderziend bent, maar nee, het is exacte wetenschap waarop de Germanische is gebaseerd en dan kun je voorspellingen doen.

 

Een ander belangrijk punt is, dat u met de kennis van de Germanische uw gezondheid in eigen hand kunt nemen. Er staat niemand meer tussen u en uw gezondheid. Wie zegt daar nee tegen? Misschien alleen degenen die zich willen laten bepamperen.

 

Dus ik hoop dat er zich veel studenten gaan aanmelden die in de toekomst dit enthousiasme met mij gaan delen. U kunt dan samen met mij ontdekken hoe fantastisch de Schepping in elkaar zit. En ook hoe we vaak op een simpele manier conflicten kunnen oplossen. Met de kennis van de Germanisch krijgt u weer vertrouwen in uw eigen kunnen en in de natuur. 

Vanaf januari wordt er tweemaal per maand een lesmodule van de basisprincipes behandeld.
De webinaren worden gehouden op de tweede en vierde dinsdag van de maand.
De aanvang is 20.00 uur Nederlandse/Belgische tijd.

Deelname is mogelijk als u minimaal de lesmodules basisprincipes in uw bezit heeft, die de basis lesmateriaal vormen van de opleiding.
 

De webinaren zullen min of meer in dezelfde vorm worden gegeven als de zwangerschaps-webinaren. De webinaren zullen worden opgenomen, zodat u ze ook nog achteraf kunt bekijken wanneer u verhinderd bent.
Elke lesmodule zal tijdens het webinar op de tweede dinsdag van de maand schematisch worden behandeld. Op de vierde dinsdag van de maand is er dan de mogelijkheid om over die lesmodule inhoudelijke vragen te stellen, of/en ervaringen uit te wisselen.
Na elke lesmodule kunt u op de pagina een vragenlijst over de module beantwoorden. Op die manier heeft u een inzicht of u de stof beheerst.
Aan het eind van het jaar bestaat er de mogelijkheid om een examen af te leggen en een certificaat te behalen.
Maar u kunt ook gewoon de webinaren bijwonen en vragen stellen, zonder schriftelijke overhoring en examen.

 

De webinaren die Casper op de eerste en de derde donderdag van de maand geeft blijven evenals het zwangerschapswebinar 2 dat ik ook begin volgend jaar ga geven.
Al met al veel te doen. Doet u mee???
 

De webinaren:

 1. 11 en 25 januari: lesmodule Inleiding
 2. 8 en 22 februari: lesmodule Ontwikkelingsgeschiedenis
 3. 8 en 22 maart: lesmodule Handigheid
 4. 12 en 26 april: lesmodule 1e Biologische natuurwet
 5. 10 en 24 mei: lesmodule 2e en 3e Biologische natuurwet
 6. 14 en 28 juni: lesmodule 4e en 5e Biologische natuurwet
 7. 12 en 26 juli: lesmodule Synchroniciteit
 8. 9 en 23 augustus: lesmodule Sporen en Conflictverloop
 9. 3 en 27 september: lesmodule Hormoonspiegel
 10. 11 en 25 oktober: lesmodule Hersen-CT en Hamerse Haard
 11. 8 en 22 november lesmodule Hersenrelais
 12. 13 en 27 december lesmodule Therapie GHk en academische geneeskunde

 

Blijf op de hoogte en kijk op Shop -> Opleidingen voor meer informatie. Deze pagina wordt de komende tijd regelmatig bijgewerkt.

 

Het is de hoogste tijd dat we onze gezondheid professioneel gaan aanpakken. Voor een betere wereld!

Met vriendelijke groet,

 

tonia

Germanische Heilkunde

‍Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen »  uitschrijven ‍