Nieuwsbrief van 13 november 2021

Nieuwsbrief van 13 november 2021

‍ 

‍Deze email is verzonden aan het emailadres , omdat u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief. Afmelden of uw inschrijving bewerken ‍.

 

Beste ,

het vertalen van de lesmodules verloopt gestaag. Alle 14 modules van de basisprincipes zijn nu klaar en oa. verkrijgbaar als pakketbundel of in DVD-formaat. Voor diegene die hun verzameling willen aanvullen zijn er de upgrade-pakketten. Let op: deze upgrade-pakketten zijn er slechts totdat de volgende reeks nieuwe modules weer uitkomt. Dat zal tegen eind november zijn.

De DVD's worden vanaf heden alleen nog in een basisprincipes-, SBS-, psychosen- en totaalpakket aangeboden. Men kan gebruik maken van het betreffende upgrade-pakket om de bestaande pakketten aan te vullen met de gebruikelijke korting.

 

Eind november zullen de eerste modules uit de serie Psychosen verschijnen en zullen alle 6 modules tegen het einde van het jaar klaar zijn. Dan kunnen we begin volgend jaar verder met het vertalen van de SBS-modules.

 

Nu de serie Basisprincipes klaar is, kan een ieder aan de slag om zich op een structurele wijze met de principes van de Germanische vertrouwd te maken. De webinars voor studenten krijgen ook steeds meer vorm en kunnen een aanvullende ondersteuning geven tijdens de studie. Momenteel vinden de studentenwebinars op de eerste donderdag van de maand plaats, maar bij voldoende deelname zal dat worden uitgebreid.

 

Komende donderdag is er weer om 20 uur een inleidend webinar over de Germanische in de Telegram groep. We kijken uit naar uw deelname.

Met vriendelijke groet,

 

tonia en casper

Germanische Heilkunde

‍Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen »  uitschrijven ‍