Webinar zwangerschap op donderdag 23 september

Webinar zwangerschap op donderdag 23 september

27 september 2022 ‍ 

‍Deze email is verzonden aan het emailadres , omdat u zich heeft opgegeven voor (één van) onze nieuwsbrieven. Afmelden of uw inschrijving wijzigen.

 

Beste ,

a.s. donderdag 23 september wordt om 20.00 uur het eerste zwangerschapswebinar gegeven. In dit webinar wordt er dieper ingegaan op de zwangerschapsmodule 1 met ervaringsberichten en de toepassing van de informatie tijdens een zwangerschap bij u zelf of in uw omgeving. Veel van de informatie is niet alleen van toepassing op een zwangerschap maar is voor een ieder bruikbaar. Er bestaat de mogelijkheid om van te voren vragen in te sturen. U kunt er zeker van zijn dat ze dan ook worden beantwoord. De vragen kunt u via het contact formulier op de site Germanische-Heilkunde.at sturen. Ook tijdens het webinar bestaat er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.
Als u de lesmodules die toegang tot dit webinar geven heeft gekocht krijgt u donderdagochtend een bericht hoe u kunt deelnemen aan het webinar.

Meer informatie over het webinar vindt u op https://germanische-heilkunde.at/

Ik hoop op een grote deelname en vele vragen.


Tot donderdagavond,

Tonia

 

PS. hopelijk ontvangt u de nieuwsbrief nu slechts 1x. De vorige keren bleek er een probleem met het email verzendprogramma te zijn. Daarvoor onze excuses.

Germanische Heilkunde

‍Indien je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen » uitschrijven