Nieuwsbrief 30 april 2021

Nieuwsbrief 30 april 2021

06 oktober 2022 

‍Deze email is verzonden aan , omdat u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief. Afmelden of uw inschrijving wijzigen.

 

Beste ,

met deze nieuwsbrief weer een kort overzicht van de laatste nieuwtjes.

 

Lesmodule SBS - oor + evenwichtsorgaan

In de shop van Germanische-Heilkunde.at weer is een nieuwe lesmodule verkrijgbaar. Op deze pagina kunt u ook de trailer video bekijken. Het is de tweede vertaalde 'Speciaalprogramma' module, weer doorspekt met vele ervaringsberichten en wetenswaardigheden. Want wie had nou ooit gedacht dat het zien vallen van iemand tot evenwichtsklachten kan leiden. Of dat als uw kind het gewenste cadeautje niet krijgt en later heel tevreden speelt met een ander presentje, dat die situatie de middenoorontsteking veroorzaakt waar het 's nachts last van heeft.

 

Webinar Studiegroep

Voor diegene die de studie van de lesmodules serieus oppakken, wordt er vanaf volgende week maandelijks een webinar gegeven, waarvoor alle 'studerenden' per email een uitnodiging ontvangen. Deze webinars die op de eerste woensdag van elke maand plaatsvinden zijn voor de studenten vrij toegankelijk.

Hier kunnen dan vragen rondom de studie worden gesteld.

 

Webinar inleiding in de Germanische

Voor diegene die de inzichten van de Germanische wel boeiend vinden, maar toch nog de nodige vraagtekens hebben rondom bepaalde thema's, kunnen vanaf 19 mei, elke 3e woensdag van de maand, een korte inleiding over de Germanische volgen.

Het is ook bedoeld voor diegene die zich nog niet helemaal vertrouwd voelen met dit thema en het daardoor lastig vinden om de Germanische aan anderen 'aan te bevelen'. Mensen die niet direct een antwoord hebben op mogelijk gestelde vragen kunnen gewoon de uitnodigingslink doorsturen naar vrienden en bekenden of vrienden uitnodigen om samen het webinar te volgen.

Na afloop is er dan gelegenheid tot vragen stellen.

De link naar de aanmelding is nederlandstalige-webinars.

Verdeelt u deze link onder uw vrienden, bekenden en familie, want als we het van Google moeten hebben, dan zal de Germanische niet bekend worden. Ik verwijs naar een bericht van onze SEO-medewerker Mark over hun gegevensmanipulatie.

 

We zijn nog druk bezig met de vertaling van veel delen van de website van Helmut. Mocht u nog teksten tegenkomen die niet vertaald zijn of waarvan de links niet goed werken, dan zouden we het fijn vinden als u dat even zou melden via het contactformulier. Dit geldt natuurlijk ook voor de emails die u via de site ontvangt.

Met vriendelijke groet,

 

casper gudf rutten

Germanische Heilkunde

‍Indien je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen » uitschrijven