Nieuwsbrief 17 april 2021

Nieuwsbrief 17 april 2021

24 september 2023 

‍Deze email is verzonden aan het emailadres , omdat u zich heeft opgegeven voor (één van) onze nieuwsbrieven. Afmelden of uw inschrijving wijzigen.

 

Beste ,

dit keer een korte nieuwsbrief, de meeste informatie zoals o.a. ervaringsberichten wordt zoals reeds in een eerdere nieuwsbrief is aangekondigd via ons Friendica- en Telegram kanaal doorgegeven.

 

Website Germanische-Heilkunde.at

Als u toch graag op de hoogte blijft van de laatste ervaringsberichten, deze zijn te vinden op de site van Helmut Philhar: Germanische-Heilkunde.at, daar vindt u op het Nederlandse deel alle vertaalde ervaringsberichten. Als u deze berichten per email wenst te ontvangen, dan kunt u zich hiervoor nu ook aanmelden bij Helmut, onderaan de landingspagina.

Het is ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen onder de verschillende menu-items bovenaan in de balk.

 

Onder het kopje Germanische Heilkunde vindt u naast de vijf Biologische Natuurwetten en de Wetenschappelijke Diagnosetabel onder Theorie bij Basisbegrippen en SBSen veel waardevolle informatie die nog door dr. Hamer zelf is geschreven.

 

Onder het kopje Blog vindt u de laatst vertaalde bijdragen van Helmut Philhar. In dit geval is dat een brief van Helmut: Helmut Pilhar aan Lothar Wieler – open brief, PCR-test GHk, verstrengelingen en onthullingen.

Volgens de uitvinder van de PCR-test is het helemaal geen diagnose-middel.

 

Basislesmodule 1e Biologische Natuurwet

Dan het laatste nieuws voor wat betreft de cursus Germanische Heilkunde, de lesmodule: 1e Biologische Natuurwet is klaar en te bestellen op Germanische-Heilkunde.at als DVD, VOD, mp3 of eBook. De VOD, mp3 en ebook zijn nu ook als bundel te bestellen.

Misschien zijn er onder u die denken: “Och, de 1ste Biologische Natuurwet die ken ik toch”!

We kunnen u verzekeren dat in deze drie en een half uur durende lesvideo Helmut op heel veel verschillende manieren deze 1e en tevens belangrijkste Biologische Natuurwet weet te belichten. De theorie is steeds doorspekt met vele ervaringsberichten, die op een dusdanige manier worden verwoord dat het is alsof u er zelf getuige van bent.

Door de ervaringsberichten en de theorie die Helmut hierbij geeft komt u steeds dieper in de Germanische en wordt het biologisch denken u steeds meer eigen.

Het verschil tussen een biologisch conflict en psychologisch probleem wordt telkens weer heel duidelijk aangegeven. Met behulp van de lesmodules kan het u steeds duidelijker worden wat een biologisch conflict is, zodat u daarnaar kunt handelen.

Het motto geldt nog steeds: ‘Informeert u zich zolang u gezond bent’.

 

 

Wij wensen u een fijn weekend en veel lees plezier!

Met vriendelijke groet,

 

casper en tonia

Germanische Heilkunde

‍Indien je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen » uitschrijven