Nieuwsbrief van 28 maart 2021

Nieuwsbrief van 28 maart 2021

27 september 2022 

‍Deze email is verzonden aan het emailadres , omdat u zich heeft opgegeven voor (één van) onze nieuwsbrieven. Afmelden of uw inschrijving wijzigen.

 

Beste ,

weer enige nieuwtjes van het front van de Germanische Heilkunde.

De nieuw gepubliceerde ervaringsberichten zullen nog uitsluitend over het Telegram en Friendica kanaal worden aangekondigd. Men kan ze online bekijken onder Ervaringsberichten op https://Germanische-Heilkunde.at.

 

Lesvideo SBS-tanden

Deze week is de eerste SBS-lesvideo gepubliceerd die zich geheel richt op de Biologische Speciaalprogramma's van de tanden en kaak.

Doorspekt met vele voorbeelden uit de praktijk geeft deze lesvideo een goed beeld wat zo de Biologische Conflicten van onze tanden zijn.

Dit lesmateriaal is niet alleen beschikbaar als video (VOD en DVD), maar ook als luisterboek (mp3) en eBook (PDF).

In de loop van week 13 zal de volgende module Basisprincipes - 1e Biologische Natuurwet uitkomen.

 

Bundels

Vanaf nu zijn de modules ook als bundel te verkrijgen. Dan wil zeggen dat men de VOD, mp3 en eBook in één pakket kan kopen tegen een aantrekkelijke kortingsprijs van € 12,90. De mp3 en eBook (met dia-afbeeldingen) kunt u na aankoop van de website downloaden. De VOD (Video-on-Demand) kunt u online bekijken.

 

Vraag en antwoord webinar

In april zal het eerste V&A-webinar plaatsvinden, waarin vragen rondom de studie 'Germanische Heilkunde' kunnen worden gesteld en bepaalde thema's zullen worden besproken.

De eerste webinars zullen vrij toegankelijk zijn, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat dit als ondersteuning dient voor diegene die dit als studie oppakken. Ze zullen worden aangekondigd op het Telegram kanaal.

Met vriendelijke groet,

 

casper gudf rutten

Germanische Heilkunde

‍Indien je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen » uitschrijven