Nieuwsjaarbrief van 1 januari 2021

Nieuwsjaarbrief van 1 januari 2021
mail
   
  Nieuwsbrief 02 oktober 2023  
 
 

Deze email is verzonden aan met het emailadres , omdat u zich heeft opgegeven voor (één van) onze nieuwsbrieven. Wens je geen email meer van ons te ontvangen? Schrijf je uit.

 

Beste ,

we starten het jaar met een aantal nieuwtjes.

Samenwerking met Helmut Pilhar

Helmut kwam 25 jaar geleden in contact met de Germanische toen zijn dochter kanker kreeg en is zich sindsdien verder in der Germanische gaan verdiepen. Vanaf 1997 gaf hij voordrachten in het duitstalige gebied. Al zijn informatie heeft hij uit eerste hand. Ook voor ons waren de lesvideo's zeer leerzaam. Ze bevatten veel praktische voorbeelden. Hij was dr. Hamers rechterhand en is de beheerder van de duitstalige website Germanische-Heilkunde.at. Hij is de enigste door dr. Hamer geauthoriseerde docent in de Germanische Heilkunde - theorie.

Doel is het om een opleiding Germanische Heilkunde te starten. Omdat Helmut alleen de duitse taal machtig is, zal hij zich in meerdere talen dupliceren. Wij zijn gevraagd voor de nederlandse taal. Dit houdt in de website en de lesvideo's. Zie deze video.

Ondertussen zijn meer dan 400 pagina's en de eerste twee lesvideo's vertaald in het nederlands. Ook is er een gratis introductievideo 'de rode draad' van 60 minuten beschikbaar.

Aanmelden bij ons Telegram kanaal

Omdat er de komende tijd regelmatig pagina's en lesvideo's bijkomen, adviseer ik je om je bij ons Telegram kanaal aan te melden, zodat je op de hoogte kunt blijven van de voortgang en publicaties. We hebben ook nog een GermanischeNLchat groep bij Telegram. Natuurlijk kan je je ook nog aanmelden op ons Friendica kanaal.

Aan de lesvideo's zijn ook vraag & antwoord webinars gekoppeld onder leiding van Helmut, zodat je bij de studie niet alleen staat. Hier kan je je voor aanmelden na aankoop van een lesvideo.

Akademie voor Germanische Heilkunde

Naar de wens van dr. Hamer is er nu een akademie voor Germanische Heilkunde opgericht, voorlopig met online opleidingen. Deze opleidingen kan men als vooropleiding zien voor de Germanische Heilkunde - praktijk die gestart wordt zodra de Germanische door een staatsuniversiteit erkend wordt. Maar men kan natuurlijk ook uit eigen interesse deze studie volgen. Ook zijn er indien gewenst examens en een afsluiting met diploma.

Germanische Heilkunde

We hebben als Akademie voor Germanische Heilkunde besloten om vanaf nu de benaming Germanische Heilkunde niet te vertalen in de verschillende talen, maar eenvoudig in het duits te laten. Dit om een wereldwijde uniformiteit te krijgen als akademie en later als universiteit. Bovendien is deze naam beschermd.

De Lesvideo's

Er zijn momenteel 15 basisvideo's, 39 SBS-video's en 8 psychosevideo's in het duits beschikbaar met in totaal meer dan 100 uur lesmateriaal. Van de basisvideo's zijn er nu drie vertaald in het nederlands en de rest zullen in de komende tijd (1 tot 2 video's per maand) erbij komen. Zo proberen we 'de student' vooruit te zijn. Wij hopen dat doormiddel van de lesvideo's vele Zinvolle Biologische Speciaalprogramma's van Moeder Natuur je duidelijk worden. Dagelijks kunnen we ervaren hoe Moeder Natuur ons op een manier heeft voor bereid op ons leven, waar je stil van zou kunnnen worden. De lesvideo's met de vele praktijk voorbeelden kunnen een aanzet zijn om jezelf te ontdekken.
Opmerking: de DVD's zijn nog in productie, het opsturen kan daardoor enige vertraging hebben.

Meewerken?

Wil je meewerken met de verspreiding van de Germanische? Deel de berichten van onze publicaties dan zo veel als mogelijk. Het gegeven dat YouTube, Vimeo, Facebook en Google censuur toepassen wil nog niet zeggen dat jij dat ook moet doen. Als ik zie hoe de meest onzinnige berichten als een lopend vuurtje (viraal) gaan, dan zou het in theorie toch niet mogelijk kunnen zijn dat de waarheid al bijna 40 jaar een publiek geheim is.

Mocht je nog niet vertaalde berichten bij Helmut op de site vinden die je graag in het nederlands zou zien, geef het ons dan even door. Dan kunnen we deze met voorrang behandelen. Natuurlijk zijn eigen ervaringsberichten ook van harte welkom!

Veel leesplezier.

Met vriendelijke groet,

casper gudf rutten
Germanische Heilkunde

Friendica Vrije Mens Groep Germaanse
Abboneer op ons Telegram infokanaal

 
--
  https://GermaanseGeneeskunde.info | Contactmessage  
--