De functie van de nieuwsbrief is verplaatst naar ons forum op

https://Friendica.Vrije-Mens.org/profile/germaanse_geneeskunde.

Als op de hoogte wil blijven maak een volgverzoek met de volgende link: https://friendica.vrije-mens.org/dfrn_request/germaanse_geneeskunde

Heb je nog geen account op één van de gedecentraliseerde sociale netwerken, maak er dan een aan op een netwerk van je keuze. Volg de handleiding op Friendica om een gebruiker aan te maken.

Dit zijn Friendica, Diaspora*, Mastodon, GNUSocial ea. Gebruik deze link om je op ons netwerk in te schrijven.

Deze sociale netwerken zijn goede alternatieven voor Facebook, omdat ze gedecentraliseerd werken. Elke node of toegangspunt (onze is Friendica.vrije-mens.org) is een kleine onfhankelijke server die aan het grote netwerk is gekoppeld. Er bestaat geen centrale server van waaruit alles wordt gestuurd. Er worden geen gebruikersanalyses gemaakt en er is geen reclame (tenzij door de individuele node ingesteld). Je hebt met je gebruikersnaam toegang tot de informatie op het hele netwerk en je kan posten op het lokale of globale netwerk. De software is Open Broncode en wordt onderhouden door vrijwilligers.

Ook al heb je je reeds ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan raad ik je aan om je ook bij de groep voor de Germaanse op Friendica aan te melden/volgen. De oude mailinglijst zal niet meer worden gebruikt. Hoe je je aanmeldt bij de groep kan je hier vinden.

Meld je aan op ons Telegram nieuwskanaal of meld je aan op ons Telegram kanaal!

Je kan ook een RSS Feed of Atom Feed instellen. Hiervoor heb je geen account nodig. De link voor de Feed kan je vinden onder de Volg-knop op de pagina van de Germaanse op Friendica. Het beste Google je even om voor jou/jouw systeem de beste oplossing te vinden. Nadat je dit hebt ingesteld ontvang je automatisch updates.

Mijn besluit om met de mailinglijst te stoppen ligt mede in het feit dat de grote mailproviders en vooral Microsoft (Hotmail.com, Live.com, Outlook.com, msn.com, passport.net) spamfilters hebben ingesteld, waarbij kleine providers (zoals ik) worden uitgesloten. De aflevering van email is vandaag de dag willekeurig en het is na elke mailing een hele klus om alle ongeldige adressen uit het bestand te verwijderen.

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)