Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer

20/21 december 2008

Lieve vrienden,

de laatste dagen waren rijk aan gebeurtenissen.

Voor het eerst heeft een opperrabbijn man en paard genoemd van de 27-jarige kennisonderdrukking. Het doet ons plezier dat een opperrabbijn daartoe de moed heeft opgebracht.

Het is overigens geen orthodoxe rabbijn, maar een zogenaamde "reisrabbijn", die door een synagogegemeenschap wordt gekozen. De 20 of 50 (?) reisrabbijnen ("reis-" omdat ze slechts tijdelijk in een bepaalde synagoge werken, daarna weer in een andere) kiezen dan één onder hun tot opperrabbijn.

Bij de orthodoxen zijn er momenteel geen opperrabbijnen in Duitsland.

In Frankrijk is er enkel de scrupuleuze opperrabbijn François Bessy, die mij heeft laten vangen en opsluiten, zoals jullie weten, omdat naar het heet 12 jaar terug 4 patiënten die ik niet kende in mijn boeken hadden gelezen.

De orthodoxe rabbijnen zijn niet allemaal zionisten, maar bv. de rabbijnen van de Natural Casa (=natuurlijk huis), waartoe de Weense opperrabbijn Friedmann behoort zijn de grootste tegenstanders van de zionistische rabbijnen en wijzen de massamoord in Palestina en de genocide aan de niet-Joodse patiënten af.

Maar, mijn vrienden, 27 jaar lang mocht de Germaanse Nieuwe Geneeskunde geen onderwerp zijn. Altijd werden enkel emmers met mest en gier over mijn persoon geleegd. Nu wordt ons uit deskundige mond van een opperrabbijn, die ervoor 25 jaar met de huidige ministerpresident en voormalig staatpresident Vladimir Vladimirovich Putin in de Russische geheime dienst KGB heeft gewerkt, meegedeeld, dat alle rabbijnen (en zoals hij zei, ook Joodse oncologen) van deze wereld precies hebben geweten, dat de "Germaanse" juist was en is en dat alle Joodse patiënten volgens deze Germaanse (puur!) werden behandeld en daarmee voor 98% hebben overleefd.

Dat dat uitgerekend de Joodse top-officieren van de KGB, Putin en Götz niet zouden hebben geweten is moeilijk voorstelbaar. Daarom is het overbodig erover te muggenziften welke aard en welke kwalificatie de enige opperrabbijn van Duitsland is.

Wat enkel geldt is dat opperrabbijn Götz deze mensenverachtende misdaad officieel heeft bevestigd.

Nu mag er voorlopig enkel nog worden gediscuteerd, dat de tot nu toe 30_maal officieel geverifieerde Germaanse Nieuwe Geneeskunde overal toegepast moet worden, zodat onze patiënten kunnen overleven. Deze grootste misdaad in de menselijke geschiedenis moet nu eindelijk direct worden gestopt!

Mijn vrienden, het is nu niet de tijd voor haatuitingen op de "massamoordenaars" van onze patiënten. Die sterven anders onder onze handen. Daarom moeten we onze in nood bevindende patiënten direct helpen. elke dag telt. We moeten nogmaals alle krachten mobiliseren, daarmee 98% van onze aan kanker lijdende patiënten kunnen overleven, zoals de Joodse patiënten al sinds 27 jaar voor 98% hebben overleefd.

Alstublieft, alstublieft, help nu allemaal mee! Verspreid de goede boodschap in honderdvoud!

De academische geneeskunde staat reeds in lichterlaaie. Hun daders, die van de misdaad sinds jaren hebben geweten, behoren hun passende straf te krijgen!

Daarom mijn vrienden, laat ons bij alle vreugde over het succes onze patiënten niet vergeten.

Vandaag is het winterzonnewende (kerst); Vanaf nu wijkt de duisternis voor het licht. Ik hoop dat de nood van onze patiënten spoedig een einde zal hebben.

Ik wens jullie een tot nadenken gestemmende tijd tussen de jaren. Hopen we, dat na 27 jaar eindelijk het ijs is gebroken.

Jullie
Ryke Geerd

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)

Plaats reactie

Met het geven van commentaar op berichten gaat u akkoord met ons privacy beleid


Beveiligingscode
Vernieuwen