Germaanse Nieuwe Geneeskunde uitgave

Protocol van een conferentie in de burelen van de advocaat Erik Bryn Tvedt op 17/12/2008

Met de volgende deelnemers:
Mevrouw Erika Pilhar
Mevrouw Olivia Pilhar
Meneer Ing. Helmut Pilhar
Mevrouw Vera Rechenberg
Mevrouw Arina Lohse
Opperrabbijn Dr. Esra Iwan Götz
Mevrouw Bona Garcia Ortin
Dr. Ryke Geerd Hamer

De conferentiedeelnemers treffen zich in grote zorgen onder het gezichtspunt, dat alleen al in Duitsland elke dag weer 1500 mensen met chemo-mishandeling en morfine ter dood behandeld worden. Met behulp van de Germaanse Nieuwe Geneeskunde zouden bijna alle betroffenen kunnen overleven.
Deze toestand, waardoor tot nu toe meer dan 20 miljoen niet-joodse patiënten alleen al in Duitsland zijn gestorven, is het thema van deze conferentie.

De conferentiedeelnemers hebben vastgesteld:

  1. Sinds 27 jaar is de Germaanse Nieuwe Geneeskunde ontdekt en bekend. En ongeveer sinds deze tijd zijn op grond van een artikel van de wereldopperrabbijn Menachem Mendel Schneerson in de Talmoed alle rabbijnen op de wereld verplicht ervoor te zorgen, dat alle patiënten met het Joodse geloof met deze vroeger omschreven als "Nieuwe geneeskunde", nu "Germaanse Nieuwe Geneeskunde" genoemd te worden behandeld. Deze therapie heeft een overlevingskans van 98%.
  2. Het erge was, wat opperrabbijn Dr. Esra Iwan Götz ook bevestigd, dat volgens hetzelfde artikel in de Talmoed de niet-joods gelovige patiënten een therapie volgens de Germaanse Nieuwe Geneeskunde onmogelijk moest worden gemaakt. Welhaast onvoorstelbaar is het, dat volgens de bevestiging van opperrabbijn Dr. Esra Iwan Götz, niet enkel alle rabbijnen hebben geweten, dat de Germaanse Nieuwe Geneeskunde juist is en er voor hebben gezorgd dat geen Joodse patiënt met chemo en morfine mishandeld mocht worden, maar dat ook alle Joodse professoren en in het bijzonder de oncologen, die de grote meerderheid vormen, met opzet tweeërlei be- en mishandelingen hebben doorgevoerd.
  3. De boycot van de Germaanse Nieuwe Geneeskunde is, ook dat kan opperrabbijn Dr. Esra Iwan Götz bevestigen, niet een kwestie van onwetendheid of ontbrekende informatie, maar een doelgericht geplande wereldwijde genocide.
  4. Ten aangezicht van deze afschuwelijke misdaad, waaraan in de laatste 27 jaar naar schatting meer dan 2 miljard mensen ten offer zijn gevallen, houden de conferentiedeelnemers het voor dringend noodzakelijk de wereld deze misdaad van de geschiedenis van de mensheid bekend te maken en ze er op te wijzen.
    Ook onder de Joden zijn er stromingen, zoals de "World UNION FOR PROGRESSIVE JUDAISM", die meneer opperrabbijn Dr. esra Iwan Götz aanhangt, die zich met deze misdaad niet willen identificeren.

Om deze redenen roepen we alle eerlijke mensen op er zich voor in te zetten, dat deze misdaad wordt beëindigd en alle ook niet-Joodse patiënten in het genot van de behandeling van de Germaanse Nieuwe Geneeskunde komen.
Met opperrabbijn Dr. Esra Iwan Götz roepen we alle rabbijnen en op medisch gebied in het bijzonder de oncologen op, "Stop deze misdaad en deze wereldwijde genocide op de niet-Joodse patiënten".
Sandefjord, 17/12/2008

Handtekeningen van alle deelnemers

De juistheid van het protocol van de conferentie met handtekeningen bevestigt advocaat Erik Bryn Tvedt in zijn buro.

Orginele documenten:


Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)

Plaats reactie

Met het geven van commentaar op berichten gaat u akkoord met ons privacy beleid


Beveiligingscode
Vernieuwen