18 augustus 2008

Betreft:

"Olivia klaagt de universiteit van Tübingen aan"

respectievelijk

"Zich als strijdgenoot bij het rechtsgeding aansluiten"

Geachte dames en heren!

Lieve vrienden van de Germaanse Nieuwe Geneeskunde van Dr. med. Ryke Geerd Hamer,


In het rechtsgeding Hamer versus Universiteit Tübingen gaat het zoals bekend in de eerste plaats om de opheldering over de vraag: klopt de Germaanse of klopt ze niet?

En in de tweede plaats om de habilitering dan wel niet-habilitering van Dr. Hamer.

Sinds 27 jaar weigert de universiteit van Tübingen de eerste stap, dus de verificatie van de Germaanse en wel - zoals het oorspronkelijk voor het gerecht was overeengekomen - door reproducering aan het eerste beste geval. Zou de universiteit van Tübingen dit niet sinds 27 jaar weigeren, dan zou er geen "geval Olivia" bestaan!

Olivia heeft zich thans, gezamenlijk met ons ouders, als "strijdgenoot" bij deze administratieve procedure aangesloten. Olivia en wij willen de eerste stap opgehelderd hebben! Klopt de Germaanse of klopt ze niet? Hiervoor hebben we een advocaat aangesteld.

En hierbij roepen we ook u op, geachte lezer! Sluit u als "strijdgenoot" aan bij deze administratieve procedure. Want het betreft ook u, uw kinderen en kleinkinderen.

Handelswijze
De procedure is vooralsnog in een wat onduidelijke situatie. Ik verwijs naar de brief van advocaat Koch aan de administratieve rechtbank in Mannheim

https://www.germanische-heilkunde.at/dokumentation-beitrag-anzeigen/ra-koch-an-vgh-mannheim-betrug-uni-tuebingen.html

Het is onduidelijk of de geschilpunten worden gescheiden of niet en welk deel zich in eerste instantie en welke zich in tweede instantie bevindt. In de eerste instantie is geen verplichting tot het nemen van een advocaat, in de tweede instatie wel. Preventief participeren we in beide instanties.

Zoals gezegd gaat het ons (enkel) om de eerste stap (Klopt ze of klopt ze niet?).

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)

Plaats reactie

Met het geven van commentaar op berichten gaat u akkoord met ons privacy beleid


Beveiligingscode
Vernieuwen