Afdrukken

UNIVERSITET SANDEFJORD
FOR DEN GERMANSKE NYE MEDISIN®,
NATURLIK KUNST OG LIVSSTIL

Universität Sandefjord
für die Germanische Neue Medizin®,
natürliche Kunst und Lebensweise

01.01.2010

Lieve vrienden van de Germaanse!

Het nieuwe jaar begint met een groot genoegen:

We hebben in het oude jaar een privé universiteit opgericht. Dat is de eerste stap.
Na 29 jaar van de kennisonderdrukking van de Germaanse voor niet-Joden zijn we nu niet meer op de corrupte universiteiten van de pre-geneeskunde aangewezen.

U zult in de komende dagen uitvoerig horen hoe het in detail verder zal gaan. Wat ik in ieder geval wil zeggen, is dat we beter dan alle pre-medische faculteiten willen zijn, omdat we geen hypothesen hoeven te verdedigen.

Nu kunnen we onze eigen verificaties doorvoeren en iedereen kan live over het internet toekijken. Ook zullen we eigen onderzoeken doorvoeren, voor iedereen live te volgen, maar alleen over de Germaanse. Ik vermoed dat zo een onderzoek, waarbij ik de voorzitter zal zijn, voor de onderzochten in de toekomst van onschatbare waarde zal zijn.

Ook zal er in de toekomst naar mogelijkheid iedere week een patiëntencasus live in het internet gepubliceerd worden, die iedereen zich kosteloos kan downloaden.

Bovendien staat er in Sandefjord een leeg ziekenhuis, dat voortreffelijk als universiteitsziekenhuis zou kunnen dienen. Al zouden we om te beginnen maar 4 kamers hebben...

Ik hoop mijn vrienden, dat het nu met grote stappen vooruit gaat. Ik weet dat onze arme patiënten geen tijd hebben om te wachten. Dagelijks worden er in de meedogenloze pre-geneeskunde elke dag alleen al in Duitsland 1.500 geëxecuteerd, tot nu toe al 25 miljoen, wereldwijd 2,5 miljard... en bijna geen enkele van een bepaalde geloofsgemeenschap.
Niemand heeft medelijden met onze arme patiënten.

We zullen in Sandefjord al het mogelijke doen. In het bijzonder is onze hoop gevestigd op het komend oordeel van het hoogste Noorweegse gerechtshof (Hoyesterett).

Ik wens u en ons allemaal, dat het nieuwe jaar 2010 ons een stuk verder brengt

Met de beste groeten uit Noorwegen,

Ryke Geerd

RECTOR: DR. MED. MAG. THEOL. RYKE GEERD HAMER
SANDKOLLVEIEN 11, N-3229 SANDEFJORD
TEL: 0047 3352 2133, FAX: 0047 3352 2134

Op 3/01/2010 toegevoegd door GermaanseGeneeskunde.info

Om een aantal uitspraken in het bericht van Dr. Hamer te verduidelijken volgt hier een kleine toelichting.
Dit naar aanleiding van een aantal reacties die ik heb ontvangen.

Al vanaf zijn ontdekking in 1981 wordt Dr. Hamer op alle mogelijke manieren tegengewerkt. Hij heeft daar een boek over geschreven "Einer gegen alle", waarin dit uitvoerig wordt behandeld.

In 1987 heeft de opperrabbijn Schneerson uit New York die zelf arts is, het boek 'Krebs, Krankheit der Seele" van Dr. Hamer gelezen en hij bevestigde dat het allemaal juist was. Dit heeft een Franse rabbijn/arts Dr. Hamer persoonlijk toevertrouwd, toen hij de broer van de rabbijn een ziekenbezoek bracht. Hij zei ook dat Schneerson alle Joodse artsen opdracht had gegeven op het op hun geloofsbroeders en -zusters toe te passen.

Sindsdien staat het in de bijschrijvingen van de Talmoed dat de Germaanse plicht is voor geloofsbroeders en het "de anderen" ontoegankelijk moet worden gemaakt.

Rabbijn Götz heeft dit verhaal kort geleden bevestigd.

Alle weerstand die hij krijgt op zijn weg is door staatslieden, rechters en juristen, artsen en logebroeders die "een bepaalde geloofsgemeenschap aanhangen".

De hele farmaceutische industrie behoort samen met het banksysteem en de media deze geloofsgemeenschap toe.

Ze hebben in ons economisch systeem de financiële touwtjes in handen.

Dat is waar Dr. Hamer al 29 jaar tegen strijd en wat hij al die tijd de mensen duidelijk wilt maken.

Het klinkt misschien vreemd, maar als je er van op de hoogte bent, dan kan je hun invloeden in onze samenleving direct waarnemen.

Deze "geloofsgemeenschap" vormt uiteindelijk maar een deel van het Joodse volk, net zoals wij ook in het Christendom vele stromingen kennen. De uitlatingen van Dr. Hamer zijn dan ook niet expliciet tegen het Joodse volk gericht, maar alleen aan diegene die ons de Germaanse onthouden.
Zoals Dr. Hamer het zegt: "Ik ben blij voor de Joden, dat ze mijn ontdekking met haar 98% genezingskans toepassen. Maar ik wens dat ze voor iedereen toegankelijk wordt."

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)
Gelezen: 11954