Afdrukken

Aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

11 mei 2009

Geachte Tros Radar redactie,

hiermee wil ik mijn officiële reactie geven op uw uitzending van 30 maart jl.

Het verhaal van Gilbert Jakubczyk over zijn vrouw Michaela is een typisch propagandabericht wat van de Duitse televisie is overgenomen. Haar moeder en vrienden hebben een open brief over het geval geschreven en daaruit volgt een heel ander verloop. Deze brief kan menals PDF downloaden en is in het Duits.Ook als de universiteit van Trnava ontkent dat er een verificatie van de GNM zou hebben plaatsgevonden, de officiële documenten - en daarmee de feiten - spreken andere taal. Op deze pagina is een video te zien met een interview tussen Prof. Jozef Miklosko van de universiteit van Trnava en Dr. Hamer over de verificatie.
Ik heb een officieel document in mijn bezit waarin het plaatsvinden van de verificatie in Trnava en de juistheid van de biologische natuurwetten wordt bevestigd. Het feit dat er nu door de universiteit wordt ontkend dat er in september 1998 een verificatie heeft plaatsgevonden, doet geen afbreuk aan de officiële documenten die destijds zijn ondertekend.

Ik was uitgenodigd door de TROS om mij te kunnen verdedigen. Ik meen hiertoe niet echt een kans te hebben gehad. Daarom doe ik het hier nog maar een dunnetjes over:

Ik verlang van u een officiële verificatie met een publicatie van de feiten, in het bijzonder de verificatie aan de universiteit van Trnava. Door deze verificatie aan een Europese universiteit is deze wetenschap officieel laatste stand medische wetenschap. Hierdoor is elke arts verplicht zijn patiënten over deze mogelijkheid van behandelen te informeren. Elke arts die dat niet doet is wettelijk gesproken in overtreding.

Volgens deze biologische natuurwetten is onze huidige reguliere behandeling met chemotherapie een zware, onnodige vergiftiging van het lichaam en daarmee zware lichamelijke mishandeling. U werkt er blijkbaar aan mee om dit weten te onderdrukken en geeft daarmee deze grootste misdaad tegen de mensheid vrij baan.

Bij een niet bevredigende inwilligen van mijn vordering zie ik mij genoodzaakt om juridische stappen tegen uw instelling te ondernemen.

Met vriendelijke groet,

Casper Rutten
Germaanse Nederland/België
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Site: https://www.germaansegeneeskunde.info
****************************************
INFORMEERT U ZICH, ZOLANG U GEZOND BENT

TEGEN DE WAARHEID IS GEEN KRUID GEWASSEN
****************************************

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)
Gelezen: 10964