Aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

11 mei 2009

Geachte Tros Radar redactie,

hiermee wil ik mijn officiële reactie geven op uw uitzending van 30 maart jl.

Het verhaal van Gilbert Jakubczyk over zijn vrouw Michaela is een typisch propagandabericht wat van de Duitse televisie is overgenomen. Haar moeder en vrienden hebben een open brief over het geval geschreven en daaruit volgt een heel ander verloop. Deze brief kan menals PDF downloaden en is in het Duits.Ook als de universiteit van Trnava ontkent dat er een verificatie van de GNM zou hebben plaatsgevonden, de officiële documenten - en daarmee de feiten - spreken andere taal. Op deze pagina is een video te zien met een interview tussen Prof. Jozef Miklosko van de universiteit van Trnava en Dr. Hamer over de verificatie.
Ik heb een officieel document in mijn bezit waarin het plaatsvinden van de verificatie in Trnava en de juistheid van de biologische natuurwetten wordt bevestigd. Het feit dat er nu door de universiteit wordt ontkend dat er in september 1998 een verificatie heeft plaatsgevonden, doet geen afbreuk aan de officiële documenten die destijds zijn ondertekend.

Ik was uitgenodigd door de TROS om mij te kunnen verdedigen. Ik meen hiertoe niet echt een kans te hebben gehad. Daarom doe ik het hier nog maar een dunnetjes over:

  • in de reguliere geneeskunde mogen mensen aan de lopende band sterven. Niemand die daar bezwaar maakt. Als er echter 1 patiënt onder een 'alternatieve' therapie sterft dan is deze gevaarlijk en moet worden verboden.
  • ze hebben in heel Europa wel 250 mensen gevonden die door de therapie van Dr. Hamer zijn overleden. Zoals ik al heb gezegd heeft Dr. Hamer een archief met 60.000 documenteerde gevallen. Daarbij zou hij dus een genezingskans geven van 99,5%. Dat geloof ik zelfs niet.
  • U sprak van 15 doden in Italië. Ik heb 5.000 ondertekende verklaringen van Italiaanse kankerpatiënten ingezien, die met de biologische natuurwetten waren genezen.
  • Volgens een van 3 Australische professoren geeft de reguliere geneeskunde een overlevingskans van 2,2% na 5 jaar. Prof. Dr. Rodenhuis beweerde dat dit getal feitelijk ongeveer bij 50% ligt. Waar haalt hij deze (eigen)wijsheid vandaan?
  • Wat ook over het hoofd wordt gezien, is dat vele mensen helemaal niet meer naar de dokter gaan voor hun kanker en dus niet mee worden geteld in de statistieken. Onze reguliere geneeskunde is ook niet echt geïnteresseerd in deze gevallen.
  • Wat de kankerverwekkende stoffen betreft: ze bestaan niet. Het voorbeeld van asbest die Prof. Dr. Rodenhuis aanhaalde is wel een opmerkelijk geval. Het is alsof onze professor er meer van begrijpt dan hij wil laten merken. Bij asbest is het namelijk zo: de fijne en harde haartjes van asbest beschadigen keer op keer het longweefsel. Dit wordt dan elke keer weer door het lichaam gerepareerd met behulp van bindweefsel. Hierdoor kunnen de longen dichtgroeien met bindweefsel en daarmee de longcapaciteit verminderen. Dit is echter geen kanker!
  • Een medische instelling die haar patiënten een overlevingskans van 2,2% biedt, is in onze samenleving tot staatsgeneeskunde uitgeroepen en mag bepalen wat juist en niet juist is. Bewijzen hoeft ze niets (zoals Prof. Rodenhuis in zijn stellingname ook niets kon bewijzen), want ze beweert wetenschappelijk te zijn en heeft staatsbescherming. Deze instelling zou de verantwoording hebben om de juistheid of onjuistheid van de GNM aan te tonen. Als de GNM echter voor waar wordt bevonden (en dat is ze aan de universiteit van Trnava), dan is onze staatsgeneeskunde per definitie onjuist. En dat is precies de reen waarom ze elke confrontatie (verificatie) met de GNM uit de weg gaat.

Ik verlang van u een officiële verificatie met een publicatie van de feiten, in het bijzonder de verificatie aan de universiteit van Trnava. Door deze verificatie aan een Europese universiteit is deze wetenschap officieel laatste stand medische wetenschap. Hierdoor is elke arts verplicht zijn patiënten over deze mogelijkheid van behandelen te informeren. Elke arts die dat niet doet is wettelijk gesproken in overtreding.

Volgens deze biologische natuurwetten is onze huidige reguliere behandeling met chemotherapie een zware, onnodige vergiftiging van het lichaam en daarmee zware lichamelijke mishandeling. U werkt er blijkbaar aan mee om dit weten te onderdrukken en geeft daarmee deze grootste misdaad tegen de mensheid vrij baan.

Bij een niet bevredigende inwilligen van mijn vordering zie ik mij genoodzaakt om juridische stappen tegen uw instelling te ondernemen.

Met vriendelijke groet,

Casper Rutten
Germaanse Nederland/België
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Site: https://www.germaansegeneeskunde.info
****************************************
INFORMEERT U ZICH, ZOLANG U GEZOND BENT

TEGEN DE WAARHEID IS GEEN KRUID GEWASSEN
****************************************

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)

Plaats reactie

Met het geven van commentaar op berichten gaat u akkoord met ons privacy beleid


Beveiligingscode
Vernieuwen