Sinds de start van onze academie in juni 2022 hebben we twee websites voor Germanische Heilkunde. Opdat er op deze site nog artikelen stonden die niet op de nieuwe staan, hebben we het even zo gelaten. Nu zijn we bezig op de artikelen die hetzelfde waren door te verwijzen naar de nieuwe website en de ontbrekende over te zetten. Daarbij worden de artikelen op deze website verwijderd. Voor een volledig overzicht verwijzen we dus naar https://Germanische-Heilkunde.nl. Dit wordt dus het laatste artikel op deze site en zal alleen nog functioneren als doorverwijzingrelais voor zoekmachines en oude links.

Vanaf januari 2022 starten we met de opleiding Basisprincipes in de Germanische Heilkunde.

De helft van alle lesmodules zijn nu vertaald, waaronder alle lesmodules van de basisprincipes.
We merken dat het voor veel mensen best moeilijk is om systematisch de stof van de lesmodules tot zich te nemen. En de Germanische Heilkunde is in eerste instantie een kwestie van studeren, weten welk weefsel hoe reageert in de conflictactieve fase en genezingsfase en wat er gebeurt tijdens een crisis. Ik vind het bere interessant en verbaas me al meer dan dertig jaar over de exactheid waarmee je in de Germanische voorspellingen in de toekomst kunt doen. Soms denken mensen dan dat je helderziend bent. Maar nee, het is een exacte wetenschap waarop de Germanische is gebaseerd en dan kun je voorspellingen doen.

Een ander belangrijk punt is, dat u met de kennis van de Germanische uw gezondheid in eigen hand kunt nemen. Er staat niemand meer tussen u en uw gezondheid. Wie zegt daar nee tegen? Misschien alleen degenen die zich willen laten bepamperen.

Dus ik hoop dat er zich veel studenten gaan aanmelden die in de toekomst dit enthousiasme met mij gaan delen. U kunt dan samen met mij ontdekken hoe fantastisch de Schepping in elkaar zit. En ook hoe we vaak op een simpele manier symptomen doen verdwijnen. Met de kennis van de Germanisch krijgt u weer vertrouwen in uw eigen lichaam en in de natuur.

Vanaf januari wordt er tweemaal per maand een lesmodule van de basisprincipes behandeld.
De webinaren worden gehouden op de tweede en vierde dinsdag van de maand.
De aanvang is 20.00 uur Nederlandse/Belgische tijd.

Deelname is mogelijk als u minimaal de lesmodules basisprincipes (zie onder) in uw bezit heeft, die het basis lesmateriaal vormen van de opleiding. U heeft dus voor vanaf € 153,50 een jaaropleiding met begeleiding om het meest kostbare wat u bezit te beschermen. Uw gezondheid!

De webinaren zullen min of meer in dezelfde vorm worden gegeven als de zwangerschaps-webinaren. De webinaren zullen worden opgenomen, zodat u ze ook nog achteraf kunt bekijken wanneer u verhinderd bent.
Elke lesmodule zal tijdens het webinar op de tweede dinsdag van de maand schematisch worden behandeld. Op de vierde dinsdag van de maand is er dan de mogelijkheid om over die lesmodule inhoudelijke vragen te stellen, of/en ervaringen uit te wisselen.
Na elke lesmodule kunt u op de pagina een vragenlijst over de module beantwoorden. Op die manier heeft u een inzicht of u de stof beheerst.
Aan het eind van het jaar bestaat er de mogelijkheid om een examen af te leggen en een certificaat te behalen.
Maar u kunt ook gewoon de webinaren bijwonen en vragen stellen, zonder schriftelijke overhoring en examen.

De webinaren die Casper op de eerste en de derde donderdag van de maand geeft blijven, evenals het zwangerschapswebinar 2 dat ik ook begin volgend jaar ga geven.

Zo kan een ieder op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo zich de Germanische eigen maken.
Al met al veel te doen. Doet u mee???

De webinaren:

 • 11 en 25 januari: lesmodule Inleiding
 • 8 en 22 februari: lesmodule Ontwikkelingsgeschiedenis
 • 8 en 22 maart: lesmodule Handigheid
 • 12 en 26 april: lesmodule 1e Biologische natuurwet
 • 10 en 24 mei: lesmodule 2e en 3e Biologische natuurwet
 • 14 en 28 juni: lesmodule 4e en 5e Biologische natuurwet
 • 12 en 26 juli: lesmodule Synchroniciteit
 • 9 en 23 augustus: lesmodule Sporen en Conflictverloop
 • 13 en 27 september: lesmodule Hormoonspiegel
 • 11 en 25 oktober: lesmodule Hersen-CT en Hamerse Haard
 • 8 en 22 november lesmodule Hersenrelais
 • 13 en 27 december lesmodule Therapie GHk en academische geneeskunde

In 2023 starten we dan parallel aan de Basisprincipes de vervolgopleiding Speciaalprogramma’s en psychosen. Voor deze vervolgopleiding dient u de opleiding basisprincipes succesvol te beëindigen.

Kijk op https://Germanische-Heilkunde.nl/opleiding voor verdere prijzen en informatie.

microsoft mailHet is voor ons nagenoeg onmogelijk om met onze nieuwsbrieven door de 'beveiliging' van de Microsoft Email Diensten te komen.

Dit betreft de adressen die eindigen op @hotmail.com, @live, @MSN.com en @outlook.com

Dan wel komen ze in je folder van ongewenste mail, of ze worden helemaal niet afgeleverd.

Als je een email van De Germaanse ontvangt (bijvoorbeeld voor je inschrijving) in je folder voor ongewenste mail (Spam), markeer deze dan als gewenst. Met een beetje geluk komen de daarop volgende berichten van ons in je Postvak-In.

Weet wel, dat je met je Microsoft account van vele sites geen of moeilijk mail kan ontvangen. En zeg nou eerlijk: krijg je door het strakke spambeleid van Microsoft nu werkelijk minder ongewenste mail binnen? Misschien toch maar overstappen naar een 'niet de grootste mailbox aanbieder'? Groot staat niet altijd voor goed...

Het blijkt dat onze mailserver aan alle veiligheidscondities voldoet om mail aan bovengenoemde adressen te sturen. En dat zijn er heel veel! Microsoft vindt alleen dat we nog te weinig 'reputatie' hebben om te worden afgeleverd. Eigenlijk komt het er op neer dat ze vinden dat we 'te weinig mails sturen'. Is dit krom denken of regelrechte sencuur?

(Uittreksel uit de nieuwe oplage van de Beknopte Inleiding - verschijnt begin 2013)

[Vertaling]
De nationale registrator voor kanker in Israël, Dr. Micha Barchana, deelde onlangs mede, dat de reeds al zeer lage kankergevallen in zijn land gelukkig verder afnemen. Dit betreft vooral dikke darm, borst en longkanker.
Al in 2004 stierven van de 7,4 miljoen inwoners van Israël slechts 152 aan kanker. Dit geeft doorgerekend het sensationele getal van 0,4 sterfgevallen aan kanker per dag. Ter vergelijking: in hetzelfde jaar stierven alleen al in Duitsland 220.000 mensen aan kanker, dus elke dag 601 mensen. In Oostenrijk waren het in 2008 dagelijks 55 en in Zwitserland “slechts” 40 doden.
In Israël ligt deze waarde echter nog ongeveer een factor 100 lager! Uit de Israëlische statistieken blijkt, dat de meeste slachtoffers van kanker uit de niet-Joodse bevolking afkomstig zijn. En daarmee is de sterfte onder de Joden nog minder.
Waarom dan? Leven de Israëlieten gezonder? Niet werkelijk, want ook daar rookt bijvoorbeeld één op de vier. De sleutel ligt in de behandeling van kanker zelf: omdat men in Israël de kanker uit een holistische zicht betracht en de totale ontgifting van lichaam, ziel en geest als hoogste prioriteit stelt, in verbinding met een gezonde voeding.
Blijkbaar functioneert dit uitgangspunt van natuurlijke therapie zeer goed. Alleen jammer dat de reguliere geneeskunde in de rest van de wereld nog altijd vasthoudt aan de “moordhandel” van chemo, bestraling en totaaloperatie. Helpen doet het namelijk niet. Wereldwijd stijgen de ziektes aan kanker nog altijd. Alleen al in Europa stierven in 2006 totaal 1,7 miljoen mensen aan kanker. Insiders schatten echter dat het aantal nog veel hoger ligt. Dit omdat vele kankerpatiënten achteraf aan de gevolgen van een traditionele behandeling sterven en dan in de statistieken op de lijst van hart- en vaatdoden belanden.
Getallen kunnen zo het één en ander verduidelijken. Zo ook, als men de jaarlijkse sterfgevallen aan kanker in een land op een miljoen inwoners terug rekent. Zo kan men de resultaten van de verschillende landen met elkaar vergelijken: op een miljoen Duitsers komen 2.683 kankerslachtoffers per jaar. In de EU (25 lidstaten) ligt dezelfde vergelijking bij 2.522 doden. In Israël bij 21. Daarmee is het risico om aan kanker te sterven in Europa 120 maal groter dan in Israël.
Daar kan je maar één ding concluderen: of naar Israël emigreren of zich uitsluitend op natuurgeneeskundige wijze laten behandelen!

[einde vertaling]

Dr. Ryke Geerd Hamer

01/01/2012

Lieve vrienden van de Germaanse Geneeskunde,

met de jaarwisseling wil u jullie een goed nieuwjaar wensen.
De donkere onweerswolken aan de hemel voorspellen weliswaar niet veel goeds, maar misschien loopt het nog goed af. Voor mij staan er de komende jaren een aantal processen te wachten tegen de rovers van de Germaanse Geneeskunde en mijn auteursrechten.

Bij deze gelegenheid wil ik jullie aan de hand van de rovers, die steeds tot dezelfde geloofsgemeenschap behoren, een rode draad tonen:
Op 4 oktober 1981 publiceerde ik mijn ontdekking van de IJzeren Regels van Kanker en het Dirk-Hamer-Syndroom, evenals de wet van de tweefasigheid. Dat was het startschot van de Germaanse Geneeskunde en ook het startschot voor de rovers. Sindsdien is een al 30 jaar durende roofoorlog aan de gang, om de complete ontdekking voor een bepaalde geloofsgemeenschap te stelen, inclusief auteursrechten.

De universiteit Tübingen ontkent niet meer, dat mijn habilitatiewerk nog in oktober 1981 door 5 professoren van deze geloofsgemeenschap op meer dan 100 casussen achter gesloten deuren is gecontroleerd. Dat wil zeggen, dat men ze aan de eerste de beste gevallen heeft gereproduceerd. Men stelde vast: Hamer zijn ontdekking klopt, hij heeft “De steen der Wijzen” in de geneeskunde gevonden.

UNIVERSITET SANDEFJORD
FOR DEN GERMANSKE NYE MEDISIN®,
NATURLIK KUNST OG LIVSSTIL

Universität Sandefjord
für die Germanische Neue Medizin®,
natürliche Kunst und Lebensweise

01.01.2010

Lieve vrienden van de Germaanse!

Het nieuwe jaar begint met een groot genoegen:

We hebben in het oude jaar een privé universiteit opgericht. Dat is de eerste stap.
Na 29 jaar van de kennisonderdrukking van de Germaanse voor niet-Joden zijn we nu niet meer op de corrupte universiteiten van de pre-geneeskunde aangewezen.

U zult in de komende dagen uitvoerig horen hoe het in detail verder zal gaan. Wat ik in ieder geval wil zeggen, is dat we beter dan alle pre-medische faculteiten willen zijn, omdat we geen hypothesen hoeven te verdedigen.

Nu kunnen we onze eigen verificaties doorvoeren en iedereen kan live over het internet toekijken. Ook zullen we eigen onderzoeken doorvoeren, voor iedereen live te volgen, maar alleen over de Germaanse. Ik vermoed dat zo een onderzoek, waarbij ik de voorzitter zal zijn, voor de onderzochten in de toekomst van onschatbare waarde zal zijn.

Ook zal er in de toekomst naar mogelijkheid iedere week een patiëntencasus live in het internet gepubliceerd worden, die iedereen zich kosteloos kan downloaden.

Aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

11 mei 2009

Geachte Tros Radar redactie,

hiermee wil ik mijn officiële reactie geven op uw uitzending van 30 maart jl.

Het verhaal van Gilbert Jakubczyk over zijn vrouw Michaela is een typisch propagandabericht wat van de Duitse televisie is overgenomen. Haar moeder en vrienden hebben een open brief over het geval geschreven en daaruit volgt een heel ander verloop. Deze brief kan menals PDF downloaden en is in het Duits.Ook als de universiteit van Trnava ontkent dat er een verificatie van de GNM zou hebben plaatsgevonden, de officiële documenten - en daarmee de feiten - spreken andere taal. Op deze pagina is een video te zien met een interview tussen Prof. Jozef Miklosko van de universiteit van Trnava en Dr. Hamer over de verificatie.
Ik heb een officieel document in mijn bezit waarin het plaatsvinden van de verificatie in Trnava en de juistheid van de biologische natuurwetten wordt bevestigd. Het feit dat er nu door de universiteit wordt ontkend dat er in september 1998 een verificatie heeft plaatsgevonden, doet geen afbreuk aan de officiële documenten die destijds zijn ondertekend.


Het was voor mij een uiterst leerzame ervaring. Het is niet slecht om jezelf eens van een andere kant te zien.

Eén van mijn leringen die ik daaruit heb getrokken, is dat ik mensen niet meer zal adviseren om geen chemobehandeling te nemen. Dat wil niet zeggen, dat ik niet achter mijn uitspraak sta, maar eigenlijk is het een logische conclusie voor een ieder die de Biologische Natuurwetten heeft begrepen.

Het begrip van de biologische natuurwetten is eigenlijk ook een voorwaarde voor een succesvol genezingsverloop. Men is anders gauw genegen in paniek te raken. Dit kan dan de genezingsfase storen, of men loopt op het dieptepunt van de genezing naar een reguliere arts om hulp en dat doet hij maar al graag met een morfinespuit. Men dient daarbij te weten, dat op het dieptepunt van de genezing één morfinepleister voldoende is om iemand om te brengen.
Ik vind dat de reportage veel objectieve informatie heeft gegeven met betrekking tot de GNM. Vooral in het eerste gedeelte werd goed verklaard en ik kreeg even het idee dat ze het bij de TROS hadden begrepen.

Wat natuurlijk minder netjes van de TROS was, is dat ze alles stiekem en zonder mijn toestemming hebben opgenomen. Ze waren ook niet bereid om het niet uit te zenden als ik daarop zou hebben gestaan.


Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer

20/21 december 2008

Lieve vrienden,

de laatste dagen waren rijk aan gebeurtenissen.

Voor het eerst heeft een opperrabbijn man en paard genoemd van de 27-jarige kennisonderdrukking. Het doet ons plezier dat een opperrabbijn daartoe de moed heeft opgebracht.

Het is overigens geen orthodoxe rabbijn, maar een zogenaamde "reisrabbijn", die door een synagogegemeenschap wordt gekozen. De 20 of 50 (?) reisrabbijnen ("reis-" omdat ze slechts tijdelijk in een bepaalde synagoge werken, daarna weer in een andere) kiezen dan één onder hun tot opperrabbijn.

Bij de orthodoxen zijn er momenteel geen opperrabbijnen in Duitsland.

In Frankrijk is er enkel de scrupuleuze opperrabbijn François Bessy, die mij heeft laten vangen en opsluiten, zoals jullie weten, omdat naar het heet 12 jaar terug 4 patiënten die ik niet kende in mijn boeken hadden gelezen.

Germaanse Nieuwe Geneeskunde uitgave

Protocol van een conferentie in de burelen van de advocaat Erik Bryn Tvedt op 17/12/2008

Met de volgende deelnemers:
Mevrouw Erika Pilhar
Mevrouw Olivia Pilhar
Meneer Ing. Helmut Pilhar
Mevrouw Vera Rechenberg
Mevrouw Arina Lohse
Opperrabbijn Dr. Esra Iwan Götz
Mevrouw Bona Garcia Ortin
Dr. Ryke Geerd Hamer

De conferentiedeelnemers treffen zich in grote zorgen onder het gezichtspunt, dat alleen al in Duitsland elke dag weer 1500 mensen met chemo-mishandeling en morfine ter dood behandeld worden. Met behulp van de Germaanse Nieuwe Geneeskunde zouden bijna alle betroffenen kunnen overleven.
Deze toestand, waardoor tot nu toe meer dan 20 miljoen niet-joodse patiënten alleen al in Duitsland zijn gestorven, is het thema van deze conferentie.