Aandeel van de gladde hartspieren van de linker en rechter hartzijde

3 Gb li/re tussenhersenen = binnenste kiemblad = endoderm
SBS SBS-orgaan-manifestatie. Hier: tumorgroei
Aandeel van de gladde spieren van de linker/rechter hartzijde. Uitzondering: van hersenen tot orgaan gekruist, omdat het hart zich heeft gedraaid.
Inh Biologische conflictinhoud
Conflict, niet genoeg bloedvolume verder te kunnen transporteren door de peristaltische gladde (voorkamer-) hartspieren. Peristaltisch gelijkend transport van het bloed is niet voldoende.
HH Locatie van de Hamerse Haard in de hersenen
Hamerse Haard in de tussenhersenen, echter tot de hersenstam behorend. Uitzondering: van hersenen tot orgaan gekruist, omdat het hart zich heeft gedraaid.
Zin Biologische zin (in de ca-fase)
De hartspieren worden sterker, daarmee een bepaalde hartfunctie kan worden verbeterd (dat komt samen met het dwarsgestreepte spierconflict, waarbij een myocard-necrose in de actieve fase ontstaat en de biologische zin echter is, dat aan het einde van de pcl-fase de hartspier op deze plaats sterker en beter is als tevoren).
CA Conflictactieve fase = ca-fase = sympathicotonie hier: tumorgroei
Lokaal verhoogde peristaltiek (alleen op een lokaal gebied begrenst).
PCL Conflictopgeloste fase = pcl-fase = vagotonie = genezingsfase (tbc-tumor-afbouwfase)
Verhoogde peristaltiek van het gladde hartspier-aandeel (gekruist van hersenen tot orgaan, vanwege verdraaiing van het hart).
De overige aandelen van de gladde hartspieren zijn theoretisch stilgelegd (zoals bij de darm). In werkelijkheid zouden de gladde spieren (hoofdzakelijk van de gladde voorkamer-spieren) toch meestal volledig betroffen zijn.

Kiembladindeling van het hart

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)

Plaats reactie

Met het geven van commentaar op berichten gaat u akkoord met ons privacy beleid


Beveiligingscode
Vernieuwen