Mamma-adenoïde-ca, linker en rechter zijde

3 Oa li/re kleine hersenen = middelste kiemblad = mesoderm
SBS SBS-orgaan-manifestatie. Hier: tumorgroei
Mamma-adenoïde-ca = melkklier-adeno-ca (naar binnen gestulpte coriumhuid), bij vrouwen: borstkanker, linker of rechter borst.
Inh Biologische conflictinhoud
  1. Linkshandige vrouw linker borst, rechtshandige vrouw rechter borst:
    Zorg- of ruzieconflict met partner: conflict niet sexueel.
  2. Linkshandige vrouw rechter borst, rechtshandige vrouw linker borst: Moeder/kind-conflict of dochter/moeder-conflict, nestconflict. Bijv.: kind rukt zich los uit de hand van de moeder en komt onder een auto. De toestand van het kind blijkt in het ziekenhuis kritiek. De moeder maakt zichzelf verwijten.
    Of: Een vrouw wordt plotseling haar woning (nest) uitgezet; de inboedel komt op straat te liggen.
HH Locatie van de Hamerse Haard in de hersenen
Hamerse Haard in de kleine hersenen lateraal links en rechts, van hersenen tot orgaan gekruist.
Zin Biologische zin (in de ca-fase)
Door de toename van het aantal melkproducerende klieren (mamma-tumor) bij het zorgconflict met kind of partner, krijgen het verongelukte of zieke kind of partner meer melk en kunnen daardoor weer sneller gezond worden.
CA Conflictactieve fase = ca-fase = sympathicotonie hier: tumorgroei
Compacte knopen, die groter worden naarmate het conflict langer heeft geduurd. Het is in principe naar binnen gestulpte coriumhuid (lederhuid) en de tumor is hetzelfde als bij een amelanomische melanoom.
Komt het tot een conflictoplossing, dan stopt de kankergroei.
PCL Conflictopgeloste fase = pcl-fase = vagotonie = genezingsfase (tbc-tumor-afbouwfase)
In de genezingsfase kapselt de knoop in (onbiologische genezing = zonder tbc) of verkaast tuberculeus door mycobacteriën, onder de gesloten intacte huid, vormt geen mitose meer, krijgt tijdens de genezingsfase wat oedeem, doet alleen in de eindfase van de genezing pijn (krimpend littekenweefsel).
De pijn komt overeen met de diepe kleine-hersenen-pijn van de huid.
Open tumor: een volledig ander verloop neemt de genezing bij verkazende tbc door opening van de tumor naar buiten: bijvoorbeeld door punctie van de tumor. Er treedt een verkazend necrotiserende afbouw van de tumor in, de zogenaamde stinkende open borst, met uitscheiding van zeer veel stinkend secreet. Dat duurt dan een tijd, wat een wezenlijke zwaardere belasting voor de vrouw vormt.
De zwelling van de borst en ook de productie van het waterige secreet kan zeer worden versterkt, als gelijktijdig een nier-verzamelbuis-ca met vluchtelings- of existentieconflict aanwezig is (=syndroom). Open borst-tbc is gelijk aan lepra.

Kiembladindeling van de borst

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)

U heeft geen toegang tot deze inhoud. Meld u aan met uw gebruikersnaam om de inhoud te zien.