Periost-verlamming, sensorische verlamming

8 Rb li/re hersenschors = buitenste kiemblad = ectoderm
SBS SBS-orgaan-manifestatie. Hier: functieverandering
Periost-verlamming, sensorische verlamming in het linker of rechter skeletdeel = fantoom-plaveiselepitheel-ulcera in de ontwikkelings-historische vroeger eenmaal voorhanden gewezen plaveiselepitheel-overtrek van de bothuid.
Inh Biologische conflictinhoud
  1. Brutaal scheidingsconflict veroorzaakt door pijn, die men een ander heeft toegevoegd;
  2. Brutaal scheidingsconflict door een pijn, die men zelf aan het periost heeft geleden.
HH Locatie van de Hamerse Haard in de hersenen
Hamerse Haard parieto-occipitaal links en rechts, van hersenen tot orgaan gekruist: postsensorische cortexcentrum.
Zin Biologische zin (in de ca-fase)
De slag tegen het bot minder te voelen.
CA Conflictactieve fase = ca-fase = sympathicotonie hier: functieverandering
De verdoofdheid betreft het bereik van het periost, waarmee men een ander pijn heeft gedaan of aan het eigen lichaam daar, waar men (associatief) het offer pijn heeft gedaan.
Bij het botgenezingsoedeem met periostopzettingsoedeem (DHS) kan een locale sensibiliteits-paralyse resulteren. Bij betroffenheid van het periost koude voeten: periost verantwoordelijk voor de trofische innervatie van de vaten in samenwerking met de grensstreng van de sympathicus.
PCL Conflictopgeloste fase = pcl-fase = vagotonie = genezingsfase (herstelling van de functie)
Sterke hyperesthesie, vloeiende pijn, die de ziekte "reuma" (heeft niets hiermee te maken) haar naam heeft gegeven (reuma = grieks: vloeien).
Sterke, vloeiende pijn aan het periost - zonder of met enkel geringe zwelling - omdat het voormalige plaveiselepitheel-weefsel ontbreekt.
Let op: versterking van de rheumapijn door syndroom.
Periost-sensibiliteit verloopt bij het SBS volgens het "buitenste huidschema".

PS. In de Engelse versie van de tabel, die later is uitgekomen dan de hier vertaalde Duitse versie schrijft Dr. Hamer dat het periost het mondslijmvliesschema volgt, wat betekent dat er in de actieve fase pijn is en in de genezingsfase een sensorische verlamming. Dit wordt nader uitgelegd in het boekje de "Beknopte Inleiding" op pagina 41 en 42. Het komt voort uit zijn ontdekking van de evolutionaire ontwikkeling van de grote hersendelen.

Mijn ervaring komt echter meer overeen met het buitenste huidschema. Ook de biologische zin vind ik 'biologischer' in de oude versie. Daarom laat ik hier beide versies staan, zodat een ieder voor zich kan ontdekken wat juist is.

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)

U heeft geen toegang tot deze inhoud. Meld u aan met uw gebruikersnaam om de inhoud te zien.