Aangezet door het ervaringsbericht "Heupen" nu mijn beleving:

Ik hield me al sinds 7 jaar met de Germaanse Geneeskunde bezig. Ik heb al meerdere lezingen en seminars bezocht, alle boeken gelezen behalve "de gouden boeken". Ik heb ook de tabel en spreek met een ieder aan die één of ander symptoom vertoond. Daardoor ben ik ook tegenover mijzelf opmerkzamer geworden.

Ik heb 10 jaar met mijn man samengewerkt (tot 2001). Hij was mijn baas. Tijdens deze tijd was ik doorlopend bij de orthopedist of bij de fysiotherapie onder behandeling. Hoofdzakelijk waren de lendenwervels betroffen, maar ook de borstwervels.

Mijn man had altijd de gewoonte om me voor medewerkers en gasten te vernederen. Daarom had ik volgens mijn huidige inzicht altijd inbreuken op de eigenwaarde. Soms korte, soms langere conflictactiviteit en overeenkomstig ook de genezingsfase met uiteenlopende heftige pijnaanvallen.

Sinds we niet meer samenwerken is de pijn verminderd. 14 dagen geleden ben ik begonnen om mijn woonkamer- en keukenmeubilair te verwijderen, om de vloerbedekking te vernieuwen. Het was behoorlijk inspannend, bukken en op een ladder klimmen etc.

Toen ik bijna klaar was deed zich weer een situatie voor, waarbij mijn man mij in het bijzijn van mijn vriendin vernederde. Dat heeft mij zo getroffen, dat ik de kamer heb verlaten en bij mij de tranen kwamen. Het gebeuren had me anderhalve dag beziggehouden. Dan heb ik me gekalmeerd. En dan kwam de pijn. Die duurde ook anderhalve dag.

Ik heb er nauwkeurig op gelet. Een ieder ander zou gezegd hebben, dat het veroorzaakt zou zijn door het zware werk.

Nu heb ik bij de renovatie meegeholpen en al een deel ingeruimd. Mijn man is op reis en ik kon alles zo doen zoals ik wilde. Het heeft mij veel plezier bezorgt en ik heb ondanks de veel zwaardere inspanningen geen pijn.

Dankzij de prachtige ontdekking van Dr. Hamer was ik de laatste 5 jaar niet meer bij een arts. Ik heb geen medicijnen genomen en heb bovendien de consulten bespaard. Heel veel dank aan Dr. Hamer.!!!

Lieve groeten aan alle aanhangers van de Germaanse Geneeskunde
G.S.

 Opmerking:

Vanaf deze plaats wil ik alle vrienden van harte bedanken die hun persoonlijke ervaring van de Germaanse voor de andere mensen toegankelijk maken.

Ik dank jullie ook voor jullie vertrouwen!
Helmut Pilhar

 PS: De 'Gouden Boeken' (2 delen) is het werk van Dr. Hamer met meer dan 1200 blz aan informatie en patiëntengevallen. De laatste uitgave was in 2000 en is momenteel niet meer leverbaar. Via Ebay worden ze door privépersonen aangeboden voor Eur 600,-
De nieuwe uitgave (3 delen) staat voor binnenkort gepland.

Pin It
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 100% (1 stem)

Plaats reactie

Met het geven van commentaar op berichten gaat u akkoord met ons privacy beleid


Beveiligingscode
Vernieuwen