Ervaringsbericht- Gastritis (maagslijmvliesontsteking) vanwege aankoop huis
19-10-2016

Beste Helmut,

Enkele weken geleden interesseerde ik me voor een blokhut aan een meer in Noord-Duitsland. Aangezien ik in Zuid-Duitsland woon en deze blokhut qua prijs niet aan mijn verwachtingen voldeed en er ook renovatie werkzaamheden aan zaten te komen, heb ik hem niet gekocht.

 

Eind september was ik op vakantie bij mijn zuster in Noord-Duitsland en dezelfde blokhut werd me toen voor de helft van de prijs aangeboden. Twee dagen was ik me aan het overleggen of ik ze zou kopen, omdat mijn gezondheid te wensen over laat, de weg van Zuid-Duitsland tot aan de blokhut ongeveer 550km is en of me het strippen van de hut en de renovering zou lukken.

In deze twee dagen was ik conflict actief. Identiteitsconflict (niet weten welke beslissing men zal treffen).

Het was altijd al een droom van mij geweest een huis aan een meer te hebben en daarom besloot ik om de blokhut te kopen. De volgende dag kwam ik al in de genezingscrisis en kreeg sterke koliekpijnen met heftige misselijkheid. De daarop volgende dag voelde ik me nog niet helemaal fit, maar het ging me al wel een stuk beter. De dag daarna voelde ik me weer top fit.

Het was goed dat ik maar twee dagen nodig had om te beslissing te nemen en de blokhhut te kopen, anders had ik langer last gehad van de gastritis. Ik had dus mijn identiteitsconflict (niet weten welke beslissing men zal nemen), door de beslissing de blokhut te kopen, opgelost.

Franziska K.

 

Opmerking van H. Pilhar
Het maagslijmvlies (plaatepitheel, rode groep) ligt in het territorium gebied en hier is de handigheid en de hormoonsituatie bepalend. De schrijfster is linkshandig.Ervaringsbericht- Gastritis (maagslijmvliesontsteking) vanwege aankoop huis
19-10-2016

Bron: Germanische-Heilkunde.at - Gastritis wegen Hauskauf

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)

Plaats reactie

Met het geven van commentaar op berichten gaat u akkoord met ons privacy beleid


Beveiligingscode
Vernieuwen