Afdrukken

De IJzeren Wet van Kanker, de eerste ontdekking van de biologische natuurwetten werd destijds verondersteld alleen voor kanker te gelden. Later bleek dat deze wet voor alle 'ziektes' danwel SBSen van toepassing is.
1e CRITERIUM:


2e CRITERIUM:


3e CRITERIUM:

De IJzeren wet van kanker legt de basis van de Biologische Natuurwetten.

In het eerste criterium wordt bepaald, dat een conflict alleen dan inslaat, als het aan bepaalde voorwaarden voldoet.
Deze voorwaarden zijn:

Alleen indien deze drie voorwaarden op een bepaalde situatie van toepassing zijn, kan de schok als een biologisch conflict (DHS) in het organisme inslaan. Dit is vanaf de eerste seconde waarneembaar op alle drie de niveaus:

Volgens het tweede criterium slaat het conflict biologisch ervaren in.
Elk orgaan heeft zijn eigen specifieke biologische functie. En elk orgaan heeft ook zijn controlecentrum (relais) op een bepaalde locatie in de hersenen.
Slaat er een biologisch conflict in, dan zal het organisme met behulp van het Speciaalprogramma (SBS) alles in het werk stellen om tot een oplossing van deze specifieke conflictsituatie te komen.
De conflictinhoud, zoals deze op het moment van de inslag wordt ervaren, bepaalt waar het in de hersenen inslaat en daarmee welk orgaan een verandering zal ondergaan.

Bij het derde criterium gaat het om de synchroniciteit tussen de verschillende niveaus.
alt
Alle Speciaalprogramma's hebben het zelfde basisverloop. Meer daarover vind u bij de tweede natuurwet.
Het is belangrijk om te weten, dat gedurende het gehele verloop van het speciaalprogramma, de drie niveaus synchroon met elkaar verlopen. Is er meer conflictactiviteit in de psyche, dan is er meer activiteit in het orgaan (een snellere toename of afname van cellen).
Komt het tot een oplossing van het conflict, dan komt men met alle drie de niveaus in de genezingsfase.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0% (0 stemmen)
Gelezen: 40007